FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:56
Trening driftu z instruktorami - sobota, 21.02.2009
Autor Wiadomość
YatzeK 
znawca

Auto: E34
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 18:44   

Mówisz, że sam jesteś w stanie nauczyć się wszystkiego? Że nie ma sensu opłacać profesjonalnego instruktora? To może sam otwórz szkołę jazdy sportowej i kasuj połowę tego co oni. Zarobisz kupę szmalu i popiszesz się swoimi umiejętnościami.

Ciekawe tylko kto będzie miał więcej klientów...

Juzek 
Specjalista

Auto: dupowoz
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 22:21   

nie dyskutuj z nimi bo oni do wszystkiego sami dojda i sie sami naucza. normalna postawa polaczka :) :fucku: jak maja za cos zaplacic to od razu feeeeeee

YatzeK 
znawca

Wysłany: Nie Lut 22, 2009 22:35   

heh ...

a ja głupi myślałem, że to ciekawa propozycja...

BOSEK 
drifter

Auto: coś
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 11:47   

ok. .. proszę więc tychże instruktorów o przybliżenie nam swoich "referencji", osiągnięć taktycznych i torowych. Zmienię zdanie co do Waszych umiejętności o ile potwierdzą się Wasze zalety i pucharowe umiejętności.

Dyskusja zawsze jest wskazana, gdyż ja np. mam już wiele wiosen i niejedną imprezę robiłem lub w jej przygotowaniu uczestniczyłem. Z doświadczenia wiem, żeby wzbudzić zaufanie [ a to ważniejsze jest niż cena ], trzeba reprezentować jakiś poziom.

Nie dyskutuję więc o cenie szkolenia, a o poziomie szkolących. Argumenty działają na Waszą korzyść.

Czekamy :)

YatzeK 
znawca

Wysłany: Pon Lut 23, 2009 12:11   

BOSEK napisał/a:
ok. .. proszę więc tychże instruktorów o przybliżenie nam swoich "referencji", osiągnięć taktycznych i torowych. Zmienię zdanie co do Waszych umiejętności o ile potwierdzą się Wasze zalety i pucharowe umiejętności.
Przede wszystkim nie "Waszych" bo to nie ja jestem instruktorem. To tylko znajomi mnie poprosili o przekazanie tematu lokalnie co zresztą uczyniłem :)
A co do referencji to czy informacja, że instruktorzy wywodzą się ze Szkoły Jazdy Subaru wystarczy?

BOSEK napisał/a:
Dyskusja zawsze jest wskazana, gdyż ja np. mam już wiele wiosen i niejedną imprezę robiłem lub w jej przygotowaniu uczestniczyłem. Z doświadczenia wiem, żeby wzbudzić zaufanie [ a to ważniejsze jest niż cena ], trzeba reprezentować jakiś poziom.

Oczywiście masz rację. Tyle tylko, że to wcale nie była "impreza" nastawiona na publiczność tylko trening dla chętnych. Trudno więc wymagać od organizatorów przygotowań większych niz tylko przygotowanie toru do jazdy. Tym bardziej przygotowań pod kątem ewentualnych widzów.

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 14:42   

Dajcie sobie spokój z zaglądaniem innym do kieszeni, mają kasę, płacą, bawią się, ich wola... nie mają kasy to siedzą w domu i klepią na forum swoje żale.

Juzek 
Specjalista

Auto: dupowoz
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 14:59   

BOSEK napisał/a:

Nie dyskutuję więc o cenie szkolenia, a o poziomie szkolących. Argumenty działają na Waszą korzyść.

Czekamy :)

instruktorem na tej imprezie mial byc miedzy innymi sam Polody oraz Faruk Marek Kugay z Formula Drift ze stanow... jesli masz wieksze doswiadczenie od nich organizuj takie eventy :)

nie chce mi sie dalej ciagnac tego tematu ale polaczek zawsze bedzie polaczkiem :haha:

YatzeK 
znawca

Wysłany: Pon Lut 23, 2009 15:15   

No nie do końca.

PFD współorganizowało trening, ale to nie Maciek miał być instruktorem. Za to Faruk był, miałem przyjemność go poznać. Bardzio fajny, otwarty człowiek z dużą wiedzą.

Na dodatek z korzeniami w Świdniku :-)

Juzek napisał/a:
nie chce mi sie dalej ciagnac tego tematu ale polaczek zawsze bedzie polaczkiem :haha:
Ano taka nasza specjalność narodowa :/

Odpowiedz do tematu