Auto: Ford i rower
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 14:05
To wszystko jest po prostu chore ...czlowiek probuje sie jakos dorobic (czasem tylko garba w tej >>>> Polsce) ale probuje i tu wpadaja takie palanty ....
mam nadzieje ze uda sie odzyskac jesli nie wszystko to przynajmniej wieksza czesc tego sprzetu ...
TTomek wspolczuje Ci ...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Z dodatkowych informacji gdyby ktoś coś słyszał podaje znaki szczególne:
Laptop DELL miał XP i zqainstalowany soft do obsługi BDM (nazwa BDM To Go)
program do obsługi SMT6 , do obsługi BlueBoxa, sondy AFR (LM-1 Monitor)
Stary Laptop : Kapok California Access , charakterystyczne stare pudło z połamaną osłaną od spodu na wentylator ,
kij z tym starociem ale były na nim wszystkie programy do obsługi programatorów , sterowników, procesorow, mapy , charakterystycznie dysk podzielony na katalogi z nazwami marek aut.
Labtool XP jak na zdjeciu na pierwszej stronie, z tego co mi wiadomo były tylko 3 sztuki w Lublinie, wiec nowy nabytek u kogoś zostanie pewnie zauważony.
Sterowniki silników do 1,9TDI różne , A8 4,2; H22 ,
wiele innych przedmiotów do "modzenia" przy silnikach , które są albo "rodzynkami"
albo wogole leżały na półce tylko u nas.
Robota ewidentnie na zlecenie, złodziej był w miare rozeznany w organizacji zakładu,
musiał sobie wcześniej wszystko dokładnie obejrzeć , ponadto znał ie doskonale na umieszczeniu w poszczególnych markach kompów i dość sprawny manualnie gdyż demontaż był wykonany bdb, nawet z uwzglednieniem niektórych myków przy demontażu gadżetów takich rzeczy nie da sie zlecić i wytłumaczyć(to trzeba poprostu znać).
Narazie wszystko w toku,
najbardziej szkoda mi 10lat pracy nad programami , gdyż nie wszystko co miałem na laptopie miałem zarchiwizowane, wiec trzeba zacząć wiele rzeczy od nowa
gdyby ktoś mial jakieś znaki, poszlaki , podejrzenia, bądź widział ktorykolwiek z przedmiotów bardzo proszę o kontakt 0-509-629-170 ; GG:2553117.
Dla osoby , która przyczyni sie do wykrycia sprawcy lub odzyskania skradzionych przedmiotów jest wyznaczona sowita nagroda!!!
ja piiiii cos mi sie wydaje ze trzeba rozkrecic na nowo majdanek bo to innego wyjscia nie ma..... w razie czego jakby sie znalezli te wielbłądzie lewary i poszli na ul. POŁUDNIOWĄ to szepnijcie nazwiska to sie zadba o to zeby ich ruchali 10razy dziennie
Dlatego dobrze miec miec monitoring jednej z lubelskich grup ochroniarskich niewielkie pieniadze do strat ktore moga nastapic ale za to spisz w miare spokojnie. Co do sprzetu jak bym cos slyszal to dam znac bo takich to trzeba tepic nie wezmie sie sam za robote tylko idzie okradac innych. Bardzo wam wspolczuje.
to info teraz może być ujawnione... jest monitoring
coprawda powiem szczerze , że nie wiem ile to da , ale goście ktorzy oglądali nasz zakład niedawno ,pewnego dnia nie "przycieli" pewnych rzeczy , natomiast mamy niezłe fotki z nocy dzisiejszej, jedynie smutno bo zanim ruszy machina policyjna to nasze rzeczy moga byc już w obrocie wtórnym , ale prawdopodobienstwo , że przynajmniej zostaną ukarani jak należy jest dość wysokie
Jutro od rana rusza policyjna machina , wiec bedzie się działo dość ciekawie no chyba ze sie znajdą fanty wcześniej...
Tyle mogę powiedzieć, na reszte trzeba poczekać i dalej robić swoje...
to info teraz może być ujawnione... jest monitoring
coprawda powiem szczerze , że nie wiem ile to da , ale goście ktorzy oglądali nasz zakład niedawno ,pewnego dnia nie "przycieli" pewnych rzeczy , natomiast mamy niezłe fotki z nocy dzisiejszej, jedynie smutno bo zanim ruszy machina policyjna to nasze rzeczy moga byc już w obrocie wtórnym , ale prawdopodobienstwo , że przynajmniej zostaną ukarani jak należy jest dość wysokie
Jutro od rana rusza policyjna machina , wiec bedzie się działo dość ciekawie no chyba ze sie znajdą fanty wcześniej...
Tyle mogę powiedzieć, na reszte trzeba poczekać i dalej robić swoje...
Gratulejszyn
a ładnie chłopaki na filmie/fotkach wyszli ??? moze nadają sie już po działaniach Policyjnych na publikację ...
ps.przyjmuję iż nie był to jeden człowiek bo fantów troszkę niestety zginęło.
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: VW Polo Coupe 1.1 (MK III
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 07:10
@kfak >>> tak jak prosiles - zostali poinformowani ludzie tam gdzie mam dostep - jak cos bedzie dam info
@TTomek >>> po pierwsze wspolczuje ... po drugie podaj mi szczegoly tego "starego laptopa" jeszcze dzisiaj najlepej! info przesylam Ci na priv
_________________ "Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z; x - to praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami." (Albert Einstein)
"Piękna kobieta - to raj dla oczu, piekło dla duszy, a czyściec dla kieszeni." W. Shakespeare