FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
DZIS W NOCY SKRADZIONO:
Autor Wiadomość
geo 
drifter

Auto: Ford i rower
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 14:05   

To wszystko jest po prostu chore ...czlowiek probuje sie jakos dorobic (czasem tylko garba w tej >>>> Polsce) ale probuje i tu wpadaja takie palanty ....
mam nadzieje ze uda sie odzyskac jesli nie wszystko to przynajmniej wieksza czesc tego sprzetu ...
TTomek wspolczuje Ci ... :( :( :(

STEFIi 
Nowiciusz ;>
...

Auto: HC
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 14:38   

kurka mać co sie dzieje !!!
napewno nikt z dzielnicy wiedział bym juz coś .....

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 14:45   

Z dodatkowych informacji gdyby ktoś coś słyszał podaje znaki szczególne:
Laptop DELL miał XP i zqainstalowany soft do obsługi BDM (nazwa BDM To Go)
program do obsługi SMT6 , do obsługi BlueBoxa, sondy AFR (LM-1 Monitor)
Stary Laptop : Kapok California Access , charakterystyczne stare pudło z połamaną osłaną od spodu na wentylator ,
kij z tym starociem ale były na nim wszystkie programy do obsługi programatorów , sterowników, procesorow, mapy , charakterystycznie dysk podzielony na katalogi z nazwami marek aut.
Labtool XP jak na zdjeciu na pierwszej stronie, z tego co mi wiadomo były tylko 3 sztuki w Lublinie, wiec nowy nabytek u kogoś zostanie pewnie zauważony.
Sterowniki silników do 1,9TDI różne , A8 4,2; H22 ,
wiele innych przedmiotów do "modzenia" przy silnikach , które są albo "rodzynkami"
albo wogole leżały na półce tylko u nas.

Robota ewidentnie na zlecenie, złodziej był w miare rozeznany w organizacji zakładu,
musiał sobie wcześniej wszystko dokładnie obejrzeć , ponadto znał ie doskonale na umieszczeniu w poszczególnych markach kompów i dość sprawny manualnie gdyż demontaż był wykonany bdb, nawet z uwzglednieniem niektórych myków przy demontażu gadżetów takich rzeczy nie da sie zlecić i wytłumaczyć(to trzeba poprostu znać).

Narazie wszystko w toku,
najbardziej szkoda mi 10lat pracy nad programami , gdyż nie wszystko co miałem na laptopie miałem zarchiwizowane, wiec trzeba zacząć wiele rzeczy od nowa ;( ;( :mad: :mad: :mad: :mad: ;(

gdyby ktoś mial jakieś znaki, poszlaki , podejrzenia, bądź widział ktorykolwiek z przedmiotów bardzo proszę o kontakt 0-509-629-170 ; GG:2553117.
Dla osoby , która przyczyni sie do wykrycia sprawcy lub odzyskania skradzionych przedmiotów jest wyznaczona sowita nagroda!!!

Pozdrawiam
Tomek

MicO 
prawdziwy tuner

Auto: VW Amarok
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 14:56   

mam nadzieje ze sie uda to odzyskac.. duzo osob juz tego szuka..

Piotrek_VTI 
Widać, że się stara

Auto: HONDA CIF
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 16:47   

Szczere wyrazy współczucia, znam ten ból nam tez okradli firme dwa lata temu...
;(

gti-dj
Widać, że się stara

Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 17:11   

Ja Pierd...... Zlapac i poucinac lapy przy samym łbie.... Wspolczuje .

GELO 
drifter
AVE MOTOR

Auto: audi 100 2.0E
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 17:15   

Takiego skur.... to bym zaje..... do czego to dochodzi, mam nadzieje ze ich zlapia i wszystko wruci na swoje miejsce

Szczere wyrazy współczucia :(

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 17:17   

moze konkuręcja ma cos z tym wspólnego??;/ teraz to nic nie wiadomo chamstwo ze głowa mała :( :(:(:(współczucia :( :(:(

garul 
drifter

Auto: LU 1818S
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 17:22   

ja piiiii cos mi sie wydaje ze trzeba rozkrecic na nowo majdanek bo to innego wyjscia nie ma..... w razie czego jakby sie znalezli te wielbłądzie lewary i poszli na ul. POŁUDNIOWĄ to szepnijcie nazwiska to sie zadba o to zeby ich ruchali 10razy dziennie :v :v

Kubin 
znawca
Taxi Konrad ;)

Auto: Galaxy 1,9 tdi
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 21:00   

Dlatego dobrze miec miec monitoring jednej z lubelskich grup ochroniarskich niewielkie pieniadze do strat ktore moga nastapic ale za to spisz w miare spokojnie. Co do sprzetu jak bym cos slyszal to dam znac bo takich to trzeba tepic nie wezmie sie sam za robote tylko idzie okradac innych. Bardzo wam wspolczuje.

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 21:49   

to info teraz może być ujawnione... jest monitoring :D
coprawda powiem szczerze , że nie wiem ile to da , ale goście ktorzy oglądali nasz zakład niedawno ,pewnego dnia nie "przycieli" pewnych rzeczy , natomiast mamy niezłe fotki z nocy dzisiejszej, jedynie smutno bo zanim ruszy machina policyjna to nasze rzeczy moga byc już w obrocie wtórnym ;( ;( ;( , ale prawdopodobienstwo , że przynajmniej zostaną ukarani jak należy jest dość wysokie :mad: :mad: :mad:
Jutro od rana rusza policyjna machina , wiec bedzie się działo dość ciekawie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no chyba ze sie znajdą fanty wcześniej...
Tyle mogę powiedzieć, na reszte trzeba poczekać i dalej robić swoje...

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 00:24   

fotka.pl :D mam nadzieje ze złapia tych [cenzura] :mad: :mad: :mad:

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 07:07   

TTomek napisał/a:
to info teraz może być ujawnione... jest monitoring :D
coprawda powiem szczerze , że nie wiem ile to da , ale goście ktorzy oglądali nasz zakład niedawno ,pewnego dnia nie "przycieli" pewnych rzeczy , natomiast mamy niezłe fotki z nocy dzisiejszej, jedynie smutno bo zanim ruszy machina policyjna to nasze rzeczy moga byc już w obrocie wtórnym ;( ;( ;( , ale prawdopodobienstwo , że przynajmniej zostaną ukarani jak należy jest dość wysokie :mad: :mad: :mad:
Jutro od rana rusza policyjna machina , wiec bedzie się działo dość ciekawie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no chyba ze sie znajdą fanty wcześniej...
Tyle mogę powiedzieć, na reszte trzeba poczekać i dalej robić swoje...

Gratulejszyn :)

a ładnie chłopaki na filmie/fotkach wyszli ??? moze nadają sie już po działaniach Policyjnych na publikację ... :mad:

ps.przyjmuję iż nie był to jeden człowiek bo fantów troszkę niestety zginęło. :evil:

chief 
Uczy sie pisac

Auto: VW Polo Coupe 1.1 (MK III
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 07:10   

@kfak >>> tak jak prosiles - zostali poinformowani ludzie tam gdzie mam dostep - jak cos bedzie dam info

@TTomek >>> po pierwsze wspolczuje ... po drugie podaj mi szczegoly tego "starego laptopa" jeszcze dzisiaj najlepej! info przesylam Ci na priv

BOSEK 
drifter

Auto: coś
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 07:16   

niezależnie od wyników AKCJI .. nagłośnienia i współpracy wszystkich szczerze oddanych naszemu gronu - WIELKIE DZIĘKI za reakcje każdego z WAS ...

takiej paczki zgranej zazdrości nam od wczoraj cała polska ;D

..... thx .....

Odpowiedz do tematu