FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
CD radio + jakie macie?
Autor Wiadomość
admish 
Uczy sie pisac

Auto: Audi 80 B4
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 23:39   CD radio + jakie macie?

Przymierzam się do kupna CBika i anteny.. Co polecacie? w miarę niedrogiego....? :)

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 01:11   

ja jeżdze już 2,5 roku na radiu PRESIDENT JOHNNY II i antenie ml145 i nigdy nie miałem problemów raz wyregulowane i ja słyszę co chce i inni mnie bardzo dobrze słyszą , a jeżdzę bardzo dużo ....

sprzęt kupiłem na ul.Tatiany w lbn :)

nie polecam COBRY I INNE BADZIEWIA to pieniądze wyrzucone w błoto serio ;)

harnas 
Specjalista
Just for OOOO ;P

Auto: Audi A4
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 07:27   

jeździłem na takim zestawie jak ma wysek^^, oczywiście sprzęcik :spoko: a obecnie jeżdżę z radiem Omega i anteną Alan 9 PLUS i powiem że nie widzę różnicy pomiędzy poprzednim radiem a obecnym sprzęcik godny polecenia :spoko: a o połowę tańszy niż President

babel007 
Specjalista
Lewy Pas Gaz i Płynę

Auto: Audi A4, Sierra
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 07:33   

jak dorwiesz to polecam unidena 520xl, i antenka ml-145. Ktoś Ci to wystroi i bedzie pan zadowolony.

Jak wyżej napisali. Też polecam chłopaka z ul. Tatiany.

agrest82 
drifter

Auto: 100 2.2/polo
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:39   

babel007 napisał/a:
Też polecam chłopaka z ul. Tatiany.

Też polecam to miejsce :spoko: oni na pewno ci dobrze doradzą :spoko:

Brońcie się przed serwicem CB na ul. Chemicznej

Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!

wolton22 
drifter
OOOO ;)

Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 11:06   

a ja polecam Albrechta 6890. Fajne radyjko tylko ta cen. Za zestaw z antena Presidenta Florida zaplacilem 670 zl.

rafalekx 
Uczy sie pisac
_

Auto: Audi A4
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 12:13   

radio TTI + president Florida i wszystko pięknie śmiga :spoko: Już ponad 2 prawie 3 lata śmigam z tym zestawe i jestem bardzo zadowolony, mi w zupełności wystarcza. Ostatnio ojciec musiał pożyczyć ode mnie i stwierdził, że lepiej się sprawował ten zestawik jak jego radio Presidenta Johnny II i jakaś antenta presidenta ale nie pamiętam jaka, niby lepsza od mojej ;) A cena radia TTI jest bardzo ok.

piotrek199105 
znawca

Auto: audi 80 1.6 TD
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 14:12   

ja mam radio TTI TCB-880 i antenke firmy HUSTLER IC100. Za całość zapłaciłem jakieś 290 zł z tego co pamietam i zadowolony jestem :)
Ostatnio zmieniony przez piotrek199105 Pon Gru 14, 2009 14:36, w całości zmieniany 1 raz  

bebik 
znawca

Auto: jest
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 14:22   

a ja mam zamiar kupić cb uniden 520xl i do tego dyskretną antenę nie na magnes polecicie coś?

ryssioo 
Specjalista
fdsw

Auto: audi a4 1,9tdi
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 16:37   

ja uzywam president harry 2 asc + sirio as100. zestaw jakosciowo bardzo dobry no ale jakosc kosztuje ;)

Łuki 
Uczy sie pisac

Auto: AUDI 80 B3 1.8S
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 17:20   

admish chcesz kupić cb ja mam do sprzedania jak chcesz to moge ci sprzedac napewno sie dogadamy co do ceny info w linku
http://lkt.pl/viewtopic.php?t=10227

admish 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 18:30   

uniden odpada bo jest nielegalne.
Potrzebuje czegoś w 100% legalnego i żeby nie szumiało i miał korektę szumów. Bo słyszałem że dobre jest Yosan 120. Slyszał ktos coś o tym radyjku. Chciałbym nowe

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 19:02   

w audi mam teraz starego herberta za którego dalem prawie 450pln... do tego antena hustlera za 2 żywce :) w volvo intekM120 czy jakos tak.... z biedronki za całe 150pln z anteną do 4km.... a w domu leży jeszcze alan 199 i alan 48multi ale bez gruchy... któroś z nich pójdzie do safrany jak tylko TTomek sie z nią upora :)
ogólnie na żadne radio nie mam prawa narzekać bo ani razu mnie nie zawiodło.... jedynie co to muszę do herberta sobie ML145 kupić i bedzie miodzio :mrgreen:

moj herbert też niekoniecznie lagalny jest.... ale kto to sprawdza... policji sie nie chce tego sprawdzać bo za dużo papierów maja do wypisywania przy zabieraniu od ciebie CB wiec puszczają to bokiem....

co do sklepu pogadaj z niwim on tym handluje niedaleko karczmy piastowkiej w pod lubelskiej germanii

M@rcus 
Specjalista

Auto: Audi A4 Avant
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 19:07   

Ja mam Unidena 520XL, miałem do niego chyba ze 4 antenki, hustlera, ml145, floride a teraz mam Pirata(mało popularna na naszym rynku) a wygląda tak http://www.allegro.pl/ite...a_warszawa.html
mogę śmiało polecić, wygląda trochę jak radiowa ale zbiera lepiej niż ml145(sprawdzone)
Co do radia, zależy ile masz kasy, ale lepiej dozbierać i kupić coś markowego niż te szumofony ;)

admish 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 21:45   

M@rcus napisał/a:
Ja mam Unidena 520XL, miałem do niego chyba ze 4 antenki, hustlera, ml145, floride a teraz mam Pirata(mało popularna na naszym rynku) a wygląda tak http://www.allegro.pl/ite...a_warszawa.html
mogę śmiało polecić, wygląda trochę jak radiowa ale zbiera lepiej niż ml145(sprawdzone)
Co do radia, zależy ile masz kasy, ale lepiej dozbierać i kupić coś markowego niż te szumofony ;)

O tej antence Pirata też slyszałem dobre opinie. Co najważniejsze, że jest zgrabna i bardzo ładnie na aucie wygląda - nie tam jakiś bat 1,5m. Wiem że Sirio ML 145 jest bardzo dobrą anteną, ale ten bat trochę mnie zniechęca.
Co do miejsca kupna to raczej okolice Zamościa - bo właśnie stąd jestem.

Teraz myślę nad radyjkiem Yosan 120 lub Lafayette Ermes - podobno bardzo dobre radia.
Chodzi mi o dobre filtru przeciwzakłoceniowe - bo słyszałem że z elektryki auta może coś ściągac i zakłócać odbiór - i to zależy od radia. Chcę tego uniknąć i pytam Was koledzy o opinie... :)

Odpowiedz do tematu