Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 01:11
ja jeżdze już 2,5 roku na radiu PRESIDENT JOHNNY II i antenie ml145 i nigdy nie miałem problemów raz wyregulowane i ja słyszę co chce i inni mnie bardzo dobrze słyszą , a jeżdzę bardzo dużo ....
sprzęt kupiłem na ul.Tatiany w lbn
nie polecam COBRY I INNE BADZIEWIA to pieniądze wyrzucone w błoto serio
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi A4
Skąd: Świdnik Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 162
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 07:27
jeździłem na takim zestawie jak ma wysek^^, oczywiście sprzęcik a obecnie jeżdżę z radiem Omega i anteną Alan 9 PLUS i powiem że nie widzę różnicy pomiędzy poprzednim radiem a obecnym sprzęcik godny polecenia a o połowę tańszy niż President
Auto: Audi A4
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 12:13
radio TTI + president Florida i wszystko pięknie śmiga Już ponad 2 prawie 3 lata śmigam z tym zestawe i jestem bardzo zadowolony, mi w zupełności wystarcza. Ostatnio ojciec musiał pożyczyć ode mnie i stwierdził, że lepiej się sprawował ten zestawik jak jego radio Presidenta Johnny II i jakaś antenta presidenta ale nie pamiętam jaka, niby lepsza od mojej A cena radia TTI jest bardzo ok.
admish chcesz kupić cb ja mam do sprzedania jak chcesz to moge ci sprzedac napewno sie dogadamy co do ceny info w linku
http://lkt.pl/viewtopic.php?t=10227
Auto: Audi 80 B4
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 18:30
uniden odpada bo jest nielegalne.
Potrzebuje czegoś w 100% legalnego i żeby nie szumiało i miał korektę szumów. Bo słyszałem że dobre jest Yosan 120. Slyszał ktos coś o tym radyjku. Chciałbym nowe
w audi mam teraz starego herberta za którego dalem prawie 450pln... do tego antena hustlera za 2 żywce w volvo intekM120 czy jakos tak.... z biedronki za całe 150pln z anteną do 4km.... a w domu leży jeszcze alan 199 i alan 48multi ale bez gruchy... któroś z nich pójdzie do safrany jak tylko TTomek sie z nią upora
ogólnie na żadne radio nie mam prawa narzekać bo ani razu mnie nie zawiodło.... jedynie co to muszę do herberta sobie ML145 kupić i bedzie miodzio
moj herbert też niekoniecznie lagalny jest.... ale kto to sprawdza... policji sie nie chce tego sprawdzać bo za dużo papierów maja do wypisywania przy zabieraniu od ciebie CB wiec puszczają to bokiem....
co do sklepu pogadaj z niwim on tym handluje niedaleko karczmy piastowkiej w pod lubelskiej germanii
Auto: Audi A4 Avant
Skąd: Czuby Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 150
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 19:07
Ja mam Unidena 520XL, miałem do niego chyba ze 4 antenki, hustlera, ml145, floride a teraz mam Pirata(mało popularna na naszym rynku) a wygląda tak http://www.allegro.pl/ite...a_warszawa.html
mogę śmiało polecić, wygląda trochę jak radiowa ale zbiera lepiej niż ml145(sprawdzone)
Co do radia, zależy ile masz kasy, ale lepiej dozbierać i kupić coś markowego niż te szumofony
Auto: Audi 80 B4
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 21:45
M@rcus napisał/a:
Ja mam Unidena 520XL, miałem do niego chyba ze 4 antenki, hustlera, ml145, floride a teraz mam Pirata(mało popularna na naszym rynku) a wygląda tak http://www.allegro.pl/ite...a_warszawa.html
mogę śmiało polecić, wygląda trochę jak radiowa ale zbiera lepiej niż ml145(sprawdzone)
Co do radia, zależy ile masz kasy, ale lepiej dozbierać i kupić coś markowego niż te szumofony
O tej antence Pirata też slyszałem dobre opinie. Co najważniejsze, że jest zgrabna i bardzo ładnie na aucie wygląda - nie tam jakiś bat 1,5m. Wiem że Sirio ML 145 jest bardzo dobrą anteną, ale ten bat trochę mnie zniechęca.
Co do miejsca kupna to raczej okolice Zamościa - bo właśnie stąd jestem.
Teraz myślę nad radyjkiem Yosan 120 lub Lafayette Ermes - podobno bardzo dobre radia.
Chodzi mi o dobre filtru przeciwzakłoceniowe - bo słyszałem że z elektryki auta może coś ściągac i zakłócać odbiór - i to zależy od radia. Chcę tego uniknąć i pytam Was koledzy o opinie...