a od kiedy te przepisy obowiazuja? mnie zatrzymali rok temu nie miałem dokumentów przy sobie i durnie nie rozumieli ze wszystko jest ok i nie poczekali, efekt 150 laweta 100 mandat i pół nocy bujania sie i załatwiania by na rano mieć znów auto
Ostatnio mnie zatrzymali bez tablicy z przodu ze starą naklejką na szybie , z dowodem tym co daja na miesiąc jak przerejestrowujesz sam. i bez kwitka OC i nic . Ich obowiązkiem jest wysłanie notatki do funduszu gwarancyjnego zeby sprawdzic czy masz OC czy nie .
a od kiedy te przepisy obowiazuja? mnie zatrzymali rok temu nie miałem dokumentów przy sobie i durnie nie rozumieli ze wszystko jest ok i nie poczekali, efekt 150 laweta 100 mandat i pół nocy bujania sie i załatwiania by na rano mieć znów auto
a może zadaj sobie trochę trudu i przeczytaj wątek ..
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 21:01 ]
Qki napisał/a:
Chyba jakos pod koniec czerwca uchwalili nowa ustawe, ze za brak dokumentow nie odholowuja !
niestety większość społeczeństwa ma taką a nie inną opinie(negatywną) na temat policji i tego nie zmienisz.
mi nawet słowo "policja" głupio sie wymawia bądź też pisze..
proponuje wprowadzić jedno określenie na te ograny, które będzie zastępywało nasze wszystkie epitety
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.