FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
E-papieros
Autor Wiadomość
bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 14:02   E-papieros

jest tu ktoś kto korzysta z tego wynalazku? jakieś opinie, bo jest tego do wyboru do koloru....

Misiek_lbn 
the fastest furious

Auto: 200sx s14a
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 14:06   

bardzo dobrego kolegi ojciec używa :)
sam nawet próbowałem co to za wynalazek i z rozmów z nim i z moich obserwacji wynika ze to super rzecz :)
jak palił minimum paczkę dziennie, tak teraz pali tego fajna ze 3 razy w ciągu dnia po kilka minut
kropelek nakupował sobie różnych różnistych smakowych, zapachowych, kolorowych i Bóg wie co jeszcze i jest naprawdę zadowolony
jak pali przy nas, to nie czuć tego wcale, wydycha dym, ale nie śmierdzi wcale :)
nie wiem co jeszcze dodać, ale wiem że kolega zadowolony bardzo bo wreszcie nie czuć w domu smrodu, a ojciec też bardzo zadowolony, zwykłych fajek nie dotyka odkąd kupił sobie tą zabawkę :)
a wcześniej palił najbidniej 20 lat :)
jak chcesz kupować to Ci mogę rabat załatwić :mrgreen:

Flasher 
Specjalista

Auto: C4
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 14:13   

Taaa.... używam tego od pół roku, może dłużej.
Zaczynałem od standartowego ale skończyło się na dużym penie (mild ML201).
Odkąd kupiłem nie zapaliłem normalnego papierosa ale też nie rzuciłem palenia chociaż znajomi którzy kupili po mnie dali sobie radę. Faktem jest że ustały poranne zaduszki i kasa z kieszni nie ubywa w takim tempie :)
Ogólnie jeżeli dużo palisz kupuj dużego pena (dłużej trzyma bateria i jest większy wkład nikotynowy), nie kupuj przez allegro czy inne ebay'e bo na razie jest to jeszcze awaryjny sprzęt i stosunkowo często się psuje (głównie atomizer). Ja kupiłem w "Realu" (2 baterie i 2 atomizery w zestawie) gwarancja na to jest 3 miesiące w ciągu których atomizer wymieniałem 3 razy ale zauważyłem że padały prz dużych zmianach temperatur więc teraz pewnie będzie lepiej. uszkodzoną część wymieniają oczywiście od ręki.
Ostatnio zmieniony przez Flasher Czw Mar 18, 2010 14:49, w całości zmieniany 1 raz  

marcinos 
pr0 killer
pr0 seria

Auto: GTC
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 14:47   

też już o tym od dawna myślałem i chyba trzeba zastosować to coś ;)

bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 15:05   

Dzieki Panowie

Misiek_lbn, za ile możesz załatwić ? :>

Flasher, rozumiem że tego papierosa kupowałeś w realu? ile zapłaciłeś ? :)

Misiek_lbn 
the fastest furious

Auto: 200sx s14a
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 15:08   

bodek, zapytam się o cenę i dam Ci znać :)
koleżanka sprzedaje je w olimpie i kiedyś mówiła że coś może taniej załatwić, ale nie wiem co i jak :)

KIT GTO 
speed demon

Auto: DESTRUKCJA
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 15:35   

bodek chcesz rzucić fajki to jedź do Kazimierz, podłączą cię drutami do prądu i po sprawie
po elektrowstrząsach nie pale juz 4 lata :D

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 18:15   

roznie... kolega ma ten e-papieros ale mowi ze tak 2-3 razy ciagnie z tego wynalazku a i tak musi zapalic co jakis czas zwyklego bo ten to nie "to"... jak chcesz kupic zeby rzucic to lepiej po prostu przestac palic, przemeczyc sie ew plastry (zaczac od tych najmocniejszych) i juz.

Lukas23 
drifter
....LIVE FAST....

Auto: B5 Syncro i FIREBLADE ;)
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 18:32   

Też nie znam nikogo kto by z tym rzucił. Sam po swoim przykładzie mogę powiedzieć, że te plastry to g..... Mi udało się rzucić dzięki tabletkom o nazwie "TABEX". Polecił mi je znajomy i powiem, że rzuciłem bez najmniejszego problemu już ponad rok temu. Znam wiele osób które po tych tabletkach rzuciły palenie.

KIT GTO 
speed demon

Auto: DESTRUKCJA
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 18:39   

w tym wszystkim tak naprawdę to chodzi o silną wole, chcę rzucenia oraz zmianę przyzwyczajen

Upierdliwy 
speed demon
aka Clio

Auto: 525
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 19:48   

szlugi to uzależnienie fizyczne.
Jak nie jarasz szluga to trzymasz paluchu przy ustach, albo "palisz" długopis ;]
Też się zastanawiam nad eszlugiem, nie dlatego by rzucić, ale by zaoszczędzić bo szlugi drogie, że trza się we 4 w szkole klepać na raczkę :D a tak to buteleczka 15ml (=100 szlugów) to 15 zeta kosztuje gdzie bym normalnie 5 dych wydał na normalne szlugi.

Niedługo badziej będzie się pyliło zielone zawijać jak szlugi kupować :mrgreen:

sebas126p 
drifter
FWD hahahaha

Auto: 323F BG 1.6 16V
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:55   

Ja nie mam doswiadczenia z tym pseudo szlugiem...ale słyszałem pewna ciekawostke ale nie wiem dokładnie ile w tym prawdy, że podobnież paląc normalna fajke która posiada substacje smoliste palisz do pewnego momentu jak zjarasza naraz za duzo to zaraz Cie muli. W E-fajce tych subst. nie ma i można przedawkować nikotyne co moze wpłynąc na poważne zaburzenie pracy serca :) zawał, zgon i te sprawy ;p
Co do cen nor. szlug to jakaś paranoja zeby za Vicki juz prawie 9 blach płacić :/ Trzeba sie fajkami z UA wspomagać albo niedługo w bibułki Liptona zawijać :rotfl:

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 09:33   

ja też to mam w robocie :) a kupiłem po tym jak ostatnio zajebali mi 3h za przerwy.... teraz pale na serwisie i w pupci ich mam :mrgreen:

noPROBlEm 
prawdziwy tuner
V6 User

Auto: Galant
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 09:38   

Ja osobiście nie palę, ale znajoma para w to zainwestowała i są mega zadowoleni. On palił pakę - półtorej dziennie. Po 3-4 tygodniach używania E-szluga rzucił całkowicie. Cieszy się jak dziecko i gania teraz kumpla, który pali te ruskie śmierdziuchy. Jego dziewczyna pali cały czas E, ale ma ten najsłabszy olejek. Oni kupowali w sieci, tylko chyba nie na allegro tylko w jakimś sklepie i mają to już z 3 miesiące i nic się nie psuło także nie wiem skąd te opinie o awaryjności. Jak dla mnie to świetne rozwiązanie, przede wszystkim nie śmierdzi.

Upierdliwy 
speed demon
aka Clio

Auto: 525
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 15:59   

i na lekcji można jarać :mrgreen:

Odpowiedz do tematu