Auto: Galant
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 20:57
No może i mało wiem, ale od razu nie musisz przy wszystkich mi tego wypominać
Odpuściłem już, szukam teraz ori Cd-ka do 307 sprzed liftu i z tym będę latał. Na mojego Puga wystarczy. Szkoda, że głupie żabojady wymyślili taki a nie inny sposób montażu głośników bo można by coś z audio po dłubać...
Co do LED-ów to utwierdziłem się w opinii o tym, że muszę je kupić bo dziś poszła kolejna H7-ka. Tylko jeszcze muszę dowiedzieć się więcej o montażu w związku z BSI...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
ja mam ck7w i jest naprawde super... brakuje czasem wyswietlania numeru/kontaktu z ksiazki ale za taka cene mozna sie przyzwyczaic (ja zaplacilem troche ponad 100pln)...
mam tylko jedno pytanie jak sie ma ten wlasnie zestaw a kabelek bodajze CA116 (ten na cienka ladowarke) bo dokupilem i pokazuje ladowanie tylko jak sie podlaczy telefon zanim nawiaze kontakt bluetooth przez chwile a pozniej i tak jakby nie ladowal, bo na tym drugim (do calego zlacza np n70) kiedy sie nie podlaczy to laduje jak zwykla ladowarka sieciowa?
miales moze mattey z tym kontakt?
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 08:51
Z tymi żarówkami w 307-kach to już nie jeden spędzał noce i dnie. Chłopaki z forum PKP już chyba wszystko przetestowali. Nie wiem gdzie tkwi błąd, ale chyba w tym wypadku ten typ tak ma. I to nie czcze gadanie mechanika
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 20:52
UWAGA !!!! UWAGA !!!!
Kupiłem światełka do jazdy dziennej. Jutro spróbuję coś wymodzić z montażem. Będzie ciężko bo nie dysponuję przede wszystkim kanałem. Druga sprawa to problem ze znalezieniem kabelka od zapłonu, a będzie niezbędny. Można wprawdzie podłączyć pod kabel od zapalniczki, ale to trochę nie bardzo mi się widzi. Obadam i zdam relację. Po podłączeniu na krótko świecą mocno i myślę, że zdadzą egzamin.
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 12:26
Tak, tylko później prowadź do komory silnika taki kabelek. U mnie jest naprawdę ciężko z tym. Próbowałem przy bezpiecznikach szukać, ale nic nie znalazłem ciekawego. Szukam jakiegoś schematu czy jakichś oznaczeń co który kabelek od bezpieczników prowadzi.
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 22:05
Jutro będzie montaż to się porobi fotografie poglądowe i dam na forum. Kupiłem najtańsze jakie były - dwa rzędy diod po chyba 18, albo 16. Koszt to 170 PLN - w CMT w pierwszym po lewej sklepie jak od tyłu się wchodzi. Taki spory sklepik z różnymi tuning akcesoriami.
Gdzie jakiś free kanał jest na pół godzinki żeby podjechać wie może ktoś?