Auto: 80q Competition
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 23:59
EwelinaCzarna napisał/a:
jakbys nie wiedzial temat nie dotyczy ciebie tylko innej sprawy.. ja z toba teraz prywatnej jadki prowadzic nie bede na forum, chcesz, to zadzwon pogadamy.. ja do Ciebie nie pisalam, nie pisz ty do mnie..
Ja nie napisałem do Ciebie tylko odniosłem się do swoich doświadczeń po tym
co przeczytałem. Ty napisałaś do mnie i wtedy odpowiedziałem.
Temat nie do końca o tym, więc koniec.
Auto: TjurboDohcVtec
Skąd: Bronowice Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 59
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 00:06
generalnie rzecz biorąc to uzer który założył tu temat zrobił troche syfu postronnej osobie... a jak na razie nikt go z błędu nie wyprowadził, a uważam, że powinno leżeć to po stronie choćby Eweliny lub michałacośtamcośtam skoro znają sytuację!
Z tego co mi wiadomo warsztat nie na Młyńskiej ale na Gazowej nie należy do Pawła! To, że korzysta z ich kanału, narzędzi czy czegoś tam jeszcze to nie powód by oczerniać cały warsztat bo Paweł to raz a ten auto serwis który jest tam już dobrych kilka lat to dwa! I nie widzę powodu by im się obrywało za coś co nie jest ich winą...
do sporu się nie mieszam bo i po co bez sensu bić pianę skoro i tak każdy do końca swiata bedzie miał swoje racje a tylko dwie lub trzy osoby wiedzą jak było naprawdę
ciastek, ciesze sie ze jako jedyny z nielicznych zauwazasz, ze czleń nie obraził tylko pawla a caly warsztat w ktorym pawel pracuje.. ave Ci za to..
masz racje też w tym, ze kazdy bedzie mial swoje racje, ale jak juz pisalam.. skoro pan maju nie chce sie spotkac i wyjasnic tego na zywo a potrafi kłapac tu tylko na forum to co mam pisac? kazdy pomysli co bedzie tylko chcial, bez wzgledu na to co napisze ja, michaś czy ktokolwiek inny.. i jak juz pisalam, po tej stronie kompa, ja moge napisac ze pan maju nazwal mnie kur.. piz.. dziw... i moge to rozeslac na wszystkie fora i dac na niedzielne kazanie.. i co? kto ma mi uwierzyć - uwierzy a kto nie to nie.. ale fama pojdzie, afera bedzie i niesmak pozostanie ..
takie samo zdaniem mam w tym przypadku..
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
U Pawła reperowałem kilka samochodów (nie tylko AUDI) i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń, dla mnie ta cała afera jest dziwna, wiele osób zna Pawła, korzysta z jego usług (mechanicznych:)) i myślę że taka jedna osoba jak majuDJ i tak nie odstraszy od niego klientów. Bezsensowne jest też podłączanie innych spraw do tego wątku, wyciąganie jakichś osobistych urazów … zdaje się że forum nie jest od tego…
Odnośnie sprawy z gwarancją majuDJ, ciekawy jestem czy będziesz teraz miał odwagę się po nią zgłosić, z własnego doświadczenia wiem że Paweł nie zawsze ma czas żeby poświęcać się sprawom papierkowym i skoro powiedział Ci że ją wypisze to ją dostaniesz
Ja ze spokojnym sumieniem mogę polecać Pawła jako mechanika.
Nie liczy się wyposażenie warsztatu, podnośniki nie są niezbędne. Samochody można naprawiać młotkiem i przecinakiem, tylko trzeba mieć łeb na karku – a Paweł go ma!
Auto: 1.9TDI
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 01:57
Pieprzycie bzdury co niektórzy,po pierwsze altek w tym aucie da się wymontować bez ściągania przodu wiec cena za robotę max 100zl,po drugie nowy altek można kupić za 350zl,zresztą nie wiem co tam wymieniać za 350zl wirnik szczotki uzwojenie diody?
Nieopłacalny interes.
Ponadto paput rozbił auto a altek jeździł w nim do końca wiec wątpię żeby był uszkodzony.
Marcino zamykasz chłopakowi temat na swoim forum,jako dowód czego?Sympatii z tym co naprawiał?Przecież mógł się wypowiedzieć.
Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 05:44
Temat został zamnknięty ponieważ kolega maju zaczął wipisywać nie o sprwie naprawy, ale również o sprawach prywatnych. Marcino zamknął ten temat i przeniósł na forum LKA, ale tam również zrobił się kibel dlatego temat zamknął Gelo i też bardzo dobrze zrobił. Maju jest nipoważny ponieważ skoro była taka a nie inna sytuacji to powinien to wyjaśnić na świeżo a nie wypisywać to wszędzie ubarwiając wszystko.. Tak jak wyżej napisał wsebo1, ja również uważam, że maju teraz nie będzie miał odwagi pojechać po gwarancję, a dobrego mechanika poznaje się po tym jak wszystko robi, a nie ile ma sprzętu i wyposażenia warsztatowego