a z kim chcesz ty rozmawiać ?? z mieszkańcami którzy mieszkają przez siatkę z torem od razu cię pogonią... z jednej strony nie ma co się ludziom dziwić w szczególności jak ktoś ma małe dziecko... od rana upalanie auta bez tłumika w niedzielę każdy by się wkurzał... oczywiście nie bronię tu mieszkańców okolicznych bloków bo widziały gały co brały... jak coś komuś nie pasuje zawsze się może wyprowadzić nikt nikogo nie trzyma na siłę przecież tor był wcześniej wybudowany i tak bym właśnie komuś powiedział kto sobie tam kupił mieszanie i teraz ma do kogoś pretensje o hałas... to tak jak by ktoś sobie kupił chałupę koło oczyszczali ścieków i marudził potem że mu śmierdzi... moim zdaniem ktoś chce zawinąć za to nie małą kasę ( jak to w naszym kraju z reguły jest) i za niedługi czas wszystko zrównają z ziemią co by nie robił, jedyne wyjście to chyba nagłośnić mocno sprawę w tv ale pewnie i tak 90% wszystkiego wytną jak to często bywa...
Auto: Opel
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 10:25
Akcje rozsyłania tematu rozpocząłem sprawnie, zobaczymy jaki odzew będzie.
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to i załoga CarsGeeks pojawi się jutro na spotkaniu. Mam do mikae numer gdyby co będę dzwonił.
Jadę od Warszawy jakieś wskazówki co do dojazdu na tor?
_________________ Moc i moment !! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!
Auto: S4/ Iveco Pomoc Drogowa
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lut 2005 Posty: 177
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 21:12
mikae napisał/a:
chwilę porozmawiamy o całej akcji i dalszych działaniach i pójdziemy porozmawiać z mieszkańcami - osoby chętne do odwiedzin mieszkańców proszę się zgłaszać mailem na adres michal@cnmlm.pl.
Porazmawiac z mieszkancami hehe, Brac sztachety ???
Auto: S4/ Iveco Pomoc Drogowa
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lut 2005 Posty: 177
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 21:37
A co tu z nimi rozmawiac jak oni i tak beda swoje, to wyjdzie tylko klotnia, to trzeba do miasta zeby bariery dzwiekochlonne postawili i innej opcji nie ma, mieszkancy napewno sie nie zgodza zeby byl hasas,
a z kim chcesz ty rozmawiać ?? z mieszkańcami którzy mieszkają przez siatkę z torem od razu cię pogonią...
zobaczymy jakie będą efekty, nie zamierzam siedzieć przed komputerem i tylko bić pianę ale zrobić coś konkretnego - niestety nie o wszystkich szczegółach mogę pisać - wszystkiego o akcji dowiecie się na miejscu
zamiast sztachet weźcie długopisy - mogą się przydać
_________________ "jeśli nie da się czegoś zrobić, zawsze znajdzie się baran który o tym nie wie, przyjdzie i to zrobi"
Auto: Opel
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 08:47
Jesteśmy na poważnie zainteresowani ta sprawą i przyjedziemy choćby piorunami i gradem waliło, mam tylko nadzieje ze kogoś zastaniemy?
Nasza ekipa nie rzuca słów na wiatr, zresztą nie ma to jak pogadać w cztery oczy.
pozdrawiam Max
PW mikae, czy ten numer który jest na FB to twój?
_________________ Moc i moment !! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!