hahahahahah trzeba mieć stalowe nerwy, żeby być pilotem .
wydaje ci się : D
mi czasami już jest wszystko obojętne byle by był kask, air bag ,albo najlepiej klatka
noodl3s napisał/a:
bo ja na seryjnym w CRV balbym sie na jakikolwiek kjs jechac... TAAAAAAKIE przechyly sa
to Ty chyba nigdy seryjnym sejem vanem nie jechałeś , kiedyś jak na mokrym asfalcie zapiąłem boka to w między czasie 10 razy pomyślałem po co ja to zrobiłem a jak się zatrzymałem to się dziwiłem po kim ja taki głupi jestem
W niedzielę 4 marca Automobilklub Chełmski zorganizował na Torze Lublin Mini Sprint o Puchary Auto Euro. Impreza była trzecia runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Mini Maxach. Tym razem trzydziestu szesciu kierowców rywalizowało na asfalcie, miejscami mokrym, ale bez snieżnych dodatków. Uczestnicy mieli do przejechania cztery próby sportowe. Dwa auta po drobnych awariach odmówiły dalszej współpracy z kierowcami. Poczatek tego roku należy do Pawła Borzęckiego (AK Chełmski, daewoo lanos), który zanotował kolejny bardzo dobry występ. Popularny „Spawos” wygrał osiagajac wynik 343,62. Drugiej miejsce zajał Przemysław Gawin (AK Wschodni, audi quattro, 353,17), trzecie Wojciech Gieral (peugeot 106, 353,64), czwarte Andrzej Grela (peugeot 306, 357,05) – obaj Automobilklub Chełmski. W poszczególnych klasach triumfowali: do 1150 ccm Arkadiusz Krauze (AK Chełmski, ford fiesta), do 1600 ccm Wojtek Gieral, do 2000 ccm Paweł Borzęcki, powyżej 2000 cm Przemysław Gawin. Jedyna w tym gronie kobieta Wioletta Hrynkiewicz-Sudnik po rozważnej i spokojnej jeĽdzie zdołała wygrać z czterema mężczyznami. Największym pechowcem imprezy okazał się Mariusz Margol, który po trzech próbach miał raczej niezagrożone trzecie miejsce i na ostatniej prostej ostatniej próby ukręcił półos. Rozpędem z trudem dojechał do linii mety, ale straty czasowe spowodowały spadek na miejsce osiemnaste.
Kolejna impreza dla miłosników zorganizowanej szybkiej jazdy będzie KJS Tedex NiedĽwiadek, który odbędzie się 18 marca w Chełmie.
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "