FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:51
4 marca - 2. Runda Pucharu ZO PZM Mini Max
Autor Wiadomość
Asia 
Uczy sie pisac

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 18:57   

chyba musze jakieś sprostowanie napisać :D co jak co , ale sekret wygranych tkwi w pilocie :) hehehe Spawos wcale tak dobrze nie jeżdzi : D :P

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 19:06   

No juz zament Doswiadczenie.kola. przygotowanie fury zawias itp ................................................................... no i pilot :D

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 19:21   

lol : D heheh a kto to jest pilot : D? a tak na powaznie pilot ma przekichane : D siedzi obok deb.... : D i czeka co on zrobi : D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

daniel6 
Uczy sie pisac

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 19:32   

polll napisał/a:
a tak na powaznie pilot ma przekichane : D siedzi obok deb.... : D i czeka co on zrobi : D

hahahahahah trzeba mieć stalowe nerwy, żeby być pilotem :) .

Imprezka jak zwykle wypaśna :)
no i moja ciężarówka robi postępy ;-)

noodl3s6 
znawca

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 21:22   

daniel napisał/a:
polll napisał/a:
a tak na powaznie pilot ma przekichane : D siedzi obok deb.... : D i czeka co on zrobi : D

hahahahahah trzeba mieć stalowe nerwy, żeby być pilotem :) .

Imprezka jak zwykle wypaśna :)
no i moja ciężarówka robi postępy ;-)

btw daniel, wymieniales zawias?? bo ja na seryjnym w CRV balbym sie na jakikolwiek kjs jechac... TAAAAAAKIE przechyly sa :shock: jezeli seria to respect

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 21:34   

daniel napisał/a:
hahahahahah trzeba mieć stalowe nerwy, żeby być pilotem .

wydaje ci się : D
mi czasami już jest wszystko obojętne byle by był kask, air bag ,albo najlepiej klatka :lol:

noodl3s napisał/a:
bo ja na seryjnym w CRV balbym sie na jakikolwiek kjs jechac... TAAAAAAKIE przechyly sa

to Ty chyba nigdy seryjnym sejem vanem nie jechałeś , kiedyś jak na mokrym asfalcie zapiąłem boka to w między czasie 10 razy pomyślałem po co ja to zrobiłem a jak się zatrzymałem to się dziwiłem po kim ja taki głupi jestem :lol:

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 21:36   

Tutaj sa wyniki :) http://www.automobilklub....niki/040307.pdf

wyniki :)

W niedzielę 4 marca Automobilklub Chełmski zorganizował na Torze Lublin Mini Sprint o Puchary Auto Euro. Impreza była trzecia runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Mini Maxach. Tym razem trzydziestu szesciu kierowców rywalizowało na asfalcie, miejscami mokrym, ale bez snieżnych dodatków. Uczestnicy mieli do przejechania cztery próby sportowe. Dwa auta po drobnych awariach odmówiły dalszej współpracy z kierowcami. Poczatek tego roku należy do Pawła Borzęckiego (AK Chełmski, daewoo lanos), który zanotował kolejny bardzo dobry występ. Popularny „Spawos” wygrał osiagajac wynik 343,62. Drugiej miejsce zajał Przemysław Gawin (AK Wschodni, audi quattro, 353,17), trzecie Wojciech Gieral (peugeot 106, 353,64), czwarte Andrzej Grela (peugeot 306, 357,05) – obaj Automobilklub Chełmski. W poszczególnych klasach triumfowali: do 1150 ccm Arkadiusz Krauze (AK Chełmski, ford fiesta), do 1600 ccm Wojtek Gieral, do 2000 ccm Paweł Borzęcki, powyżej 2000 cm Przemysław Gawin. Jedyna w tym gronie kobieta Wioletta Hrynkiewicz-Sudnik po rozważnej i spokojnej jeĽdzie zdołała wygrać z czterema mężczyznami. Największym pechowcem imprezy okazał się Mariusz Margol, który po trzech próbach miał raczej niezagrożone trzecie miejsce i na ostatniej prostej ostatniej próby ukręcił półos. Rozpędem z trudem dojechał do linii mety, ale straty czasowe spowodowały spadek na miejsce osiemnaste.
Kolejna impreza dla miłosników zorganizowanej szybkiej jazdy będzie KJS Tedex NiedĽwiadek, który odbędzie się 18 marca w Chełmie.

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

daniel6 
Uczy sie pisac

Wysłany: Nie Mar 04, 2007 22:28   

noodl3s napisał/a:
btw daniel, wymieniales zawias?? bo ja na seryjnym w CRV balbym sie na jakikolwiek kjs jechac... TAAAAAAKIE przechyly sa :shock: jezeli seria to respect

Seria : D

Kamil6 
Specjalista

Wysłany: Pon Mar 05, 2007 09:31   

polll napisał/a:
http://www.automobilklub....niki/040307.pdf

jakies niepełne te wyniki bo są czasy tylko z pierwszej szansy :/

nie masz gdzies Pełnej wersji :D

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Pon Mar 05, 2007 09:34   

są 2 strony przecież :D