NO w k0oncu w domu KJS w pyte podobal mi sie na maxa , po 1 felinie zalamka ... 4 krawezniki itp opona zero trzymania;/, WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA PRADIUKA I BOLGIEGO!!! jechali jak wariaci lamiac wszystkie mozliwe przepisy chyba ! zeby dostarczyc mi opony ZIMNA FLASZKA CZEKA m isie tam podomalo impreza wielki + fajna rywalizacja Gratulacje dla wszytkich !! , a szykana na torze szok poprostu nie wiem jak to nam sie udalo doslownie jak by ktos fure w bok przesunal nagle hehe, brechta az sami :szok: oczy mielismy hehe , odlewnia kozacka chodz powiem ze odpuszczalem hehe jednak jeszce nie ejstesm zryty totalnie hiih ale pod 130 bylo ,,
moim zdaniem glupota by bylo zapoznanie z trasa . bo to trwal oby ze 2 godz wiecej ? a tak to trzeba bylo polegac na roli pilota i samemu cos na szybko obczaic !
Spawos, albo po piwkach to pisałeś, albo bez kitu klawiatura Ci szwankuje... ale ostatnio twoje wszystkie posty są ciężkie do zrozumienia
Wszystkim zawodnikom gratuluje ukonczenia imprezy mam nadzieje że był to wiekszy "łyk" emocji z areny zwanej rajdami.Konfiguracja prób to nie przypadek chcielismy przypomniec jak wazna role odgrywa "umysłowy" na prawym stąd pare pieć słupków na krótkich i lekko pokręconych próbach i oczywiscie szansa dla małych zwrotnych autek.Próba na torze a przede wszystkim odlewnia pozwalały przyspieszyć mocniejszym rajdówkom i szanse sie wyrównały co widac w klasyfikacji gen.Polecam analize swoich czasów z odlewni, to nie przypadek ze jako jedyna przejechana 3krotnie tu widac jak sie poprawialiscie(no prawie wszyscy:))widziałem na waszych twarzach zmeczenie 21min oesowych!!! robi swoje szacuneczek dla wszystkich.Za potkniecia sorki my równiez uczymy się panowac nad adrenalina hehe
Bardzo się ucieszyłem widząc w wynikach Huberta i Dorotę, a szczególnie Dorotę . Do wyników należałoby dodać przynależność klubową, ażeby można było je dodać do wyników całego pucharu. I nie podniecajcie się wynikiem Spawosa - po prostu miał dobrego pilota (ŻARTOWAŁEM!!!) Spawos jest kozak!
Kamilos zalezy jak mocno obnizonym hehe ?? topisze
Felin asfalt 95% bez syfu rowno idealnie i 5 % takich plyt chodnikowych z kamyczkami i syfel
tor- tu chynba nic nie trzeba pisc
CRH zagiel plytki takie chodnikowe dtorche nierowno ale dalo by rade obnizonym samochodem troche syfu ale ogolnie OK
Odlewnia dosyc rowno ale z syfem na drodze przy szykanie byly troszeczke nierowno ale spokojnie sie tam jechalo
i mam pytanko ??
magiqs napisał/a:
przypominam ze ta eliminacja jest równiez rajdem SJS w odzdzielnej klasyfikacji Oczywiscie puchary mozna zgarnąc w obu :) a jest tego troche
byla jakas klasyfikacja studentow ? przy zapisach spytali mnie sie czy student tylko hehe ,kiedys byl ranking uczelniany i zawodnikow studentow ?itp osobna calkiem od KJS jak to jest ? , jak to sie bedzie odbywac ? bo osobnego rozdania nie bylo
Oczywiscie była planowana klasyfikacja studentów zapytanie przy zapisie dotyczyło wysokosci opłaty wpisowego(student taniej)ale niestety w zgłoszeniu obok klasy nikt nie wpisał sie jako student.Oczywiscie to nie jest wiekszy problem nawet teraz ale ta impreza nie jest cyklem sjs i nie ma rankingu a szkoda bo klimat chyba jest gorzej z władzami uczelnianymi... .
niestety w zgłoszeniu obok klasy nikt nie wpisał sie jako student .
Ehh ja się wpisałem . Troche tu zawiodła organizacja bo nikt nie informował o tym przed wzięciem formularza i w czasie jego składania a szkoda bo minimum 5 studentów by się znalazło...