FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:51
KJS - 20 Maja - 4 Eliminacja Mistrzostw Okregu PZM oraz SJS
Autor Wiadomość
j.m.oizo 
znawca
magister instalator

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:21   

a u mnie na 10Mbitach idzie 1MB/s :) :)

abarthi 
drifter

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:26   

a ja juz mam :) dzięki

Dedra 
drifter
Duńczyk

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:39   

Operator nagrał nr. 12 i numer 14 a na każdej próbie kamera była off, jak jechał nr. 13...

Pozdrawiam :)

Góral 
drifter

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:52   

Tez już mam, dzięki wielkie

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:53   

kto ma film z toru z helikopterem :) ??

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:54   

NO w k0oncu w domu :) KJS w pyte :) podobal mi sie na maxa :) , po 1 felinie zalamka ... 4 krawezniki itp opona zero trzymania;/, WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA PRADIUKA I BOLGIEGO!!! jechali jak wariaci lamiac wszystkie mozliwe przepisy chyba ! zeby dostarczyc mi opony ZIMNA FLASZKA CZEKA :) m isie tam podomalo impreza wielki + :) fajna rywalizacja :) Gratulacje dla wszytkich !! , a szykana na torze szok poprostu nie wiem jak to nam sie udalo doslownie jak by ktos fure w bok przesunal nagle hehe, brechta az sami :o :szok: oczy mielismy hehe , odlewnia kozacka :D chodz powiem ze odpuszczalem hehe jednak jeszce nie ejstesm zryty totalnie hiih :D ale pod 130 bylo ;) ,,
moim zdaniem glupota by bylo zapoznanie z trasa . bo to trwal oby ze 2 godz wiecej ? a tak to trzeba bylo polegac na roli pilota i samemu cos na szybko obczaic !

Spawos, albo po piwkach to pisałeś, albo bez kitu klawiatura Ci szwankuje... ale ostatnio twoje wszystkie posty są ciężkie do zrozumienia :/
Ostatnio zmieniony przez Devil666 Pon Maj 21, 2007 07:50, w całości zmieniany 2 razy  

Tommy6 
Specjalista

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:59   

Ma ktoś jakieś wyniki, żeby przeanalizować??

magiqs6 
Uczy sie pisac
magiqs

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:59   

Wszystkim zawodnikom gratuluje ukonczenia imprezy mam nadzieje że był to wiekszy "łyk" emocji z areny zwanej rajdami.Konfiguracja prób to nie przypadek chcielismy przypomniec jak wazna role odgrywa "umysłowy" na prawym stąd pare pieć słupków na krótkich i lekko pokręconych próbach i oczywiscie szansa dla małych zwrotnych autek.Próba na torze a przede wszystkim odlewnia pozwalały przyspieszyć mocniejszym rajdówkom i szanse sie wyrównały co widac w klasyfikacji gen.Polecam analize swoich czasów z odlewni, to nie przypadek ze jako jedyna przejechana 3krotnie tu widac jak sie poprawialiscie(no prawie wszyscy:))widziałem na waszych twarzach zmeczenie 21min oesowych!!! robi swoje szacuneczek dla wszystkich.Za potkniecia sorki my równiez uczymy się panowac nad adrenalina hehe

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 22:05   

a o to wyniki
klasy.

generalka.

narazie skan.

SZANIA6 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 22:26   

kto dostal jakis puchar albo dyplomik chwalic sie chwalic:D :spoko:

prezes 
drifter

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 22:49   

Bardzo się ucieszyłem widząc w wynikach Huberta i Dorotę, a szczególnie Dorotę ;) . Do wyników należałoby dodać przynależność klubową, ażeby można było je dodać do wyników całego pucharu. I nie podniecajcie się wynikiem Spawosa - po prostu miał dobrego pilota (ŻARTOWAŁEM!!!) Spawos jest kozak!

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pon Maj 21, 2007 02:21   

j.m.oizo napisał/a:

Przy okazji powiedzcie mi czy sa dobre transfery z tego serwera

155-160 przy łączu ok. 1,6

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pon Maj 21, 2007 07:08   

Kamilos zalezy jak mocno obnizonym hehe ?? topisze
Felin asfalt 95% bez syfu rowno idealnie :) i 5 % takich plyt chodnikowych z kamyczkami i syfel
tor- tu chynba nic nie trzeba pisc :)
CRH zagiel plytki takie chodnikowe dtorche nierowno ale dalo by rade obnizonym samochodem troche syfu ale ogolnie OK
Odlewnia dosyc rowno ale z syfem na drodze :) przy szykanie byly troszeczke nierowno ale spokojnie sie tam jechalo :)

i mam pytanko ??

magiqs napisał/a:
przypominam ze ta eliminacja jest równiez rajdem SJS w odzdzielnej klasyfikacji Oczywiscie puchary mozna zgarnąc w obu :) :) a jest tego troche :spoko:

byla jakas klasyfikacja studentow ? przy zapisach spytali mnie sie czy student tylko hehe ,kiedys byl ranking uczelniany i zawodnikow studentow ?itp osobna calkiem od KJS jak to jest ? :) , jak to sie bedzie odbywac ? bo osobnego rozdania nie bylo

magiqs6 
Uczy sie pisac
magiqs

Wysłany: Pon Maj 21, 2007 08:25   

Oczywiscie była planowana klasyfikacja studentów zapytanie przy zapisie dotyczyło wysokosci opłaty wpisowego(student taniej)ale niestety w zgłoszeniu obok klasy nikt nie wpisał sie jako student.Oczywiscie to nie jest wiekszy problem nawet teraz ale ta impreza nie jest cyklem sjs i nie ma rankingu a szkoda bo klimat chyba jest gorzej z władzami uczelnianymi... .

Góral 
drifter

Wysłany: Pon Maj 21, 2007 09:53   

magiqs napisał/a:
niestety w zgłoszeniu obok klasy nikt nie wpisał sie jako student .

Ehh ja się wpisałem :P . Troche tu zawiodła organizacja bo nikt nie informował o tym przed wzięciem formularza i w czasie jego składania a szkoda bo minimum 5 studentów by się znalazło...

Odpowiedz do tematu