FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
Mini Sprint o Puchary PMR Consulting
Autor Wiadomość
msjk6 
drifter

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 13:04   

JOZEF_STALIN napisał/a:
msjk to ciebie prezes katował odrewno jak zajechałeś ?? :D

tak <rotfl> szkoda ze siekiery nie mialem bo bysmy cos przywiezli, troche mokre by bylo ale co tam <lol>

BartekM 
Uczy sie pisac
BartekM

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 14:04   

Ja mam stare powybijane szmaty Michalin ( N20 to jest z kolei najtwardsza mieszanka używana w tej części europy, przynajmniej z tego co wiem), ale na suchym równym asfalcie trzymają fajnie, wczoraj jednak pływały. Nic dziwnego zero bieżnika zero przyczepności.

szampanek 
znawca

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 14:31   

arsen napisał/a:

może by tak "masówka szkoleniowa" przed na szybko dla debiutantów next tajm albo topic z zasadami zrobic <spoko>

A może każdy zainteresowany tym sportem, zechciałby przeczytać regulamin? :)

pozdro
szampan
Ostatnio zmieniony przez szampanek Nie Lis 04, 2007 14:32, w całości zmieniany 1 raz  

kicek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 15:36   

prezes napisał/a:
że jak na rysunku próby mają zapisane "meta stop" to należy się zatrzymać z linią mety

mam nadzieje ze nie chodzi o ostatnią próbę(4)? Ja zostałem poinformowany że ostatnia jest lotna i przesunięta troche do tyłu? wiec tak też pojechałem... :>

bienio6 
znawca

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 19:25   

biegał ktoś z aparatem?? są jakieś foty--ja nawaliłem i nic nie pstrykałem :(

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 20:48   

gratki dla wszytskich warunki byly zawaliste aby sie pobawic :) a teraz to wszyscy czekaja na snieg ;)

W sobotę na Torze Lublin odbył się Nocny Mini Sprint o Puchary PMR Consulting, kolejna runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Mini Maxach. Impreza została rozegrana w bardzo trudnych warunkach – do zaplanowanego zmroku tuż przed startem pierwszego kierowcy dołaczył nieplanowany deszczyk, który towarzyszył uczestnikom do konca imprezy. Jesli dodać do tego lekka mgłę to szybka jazda stanowiła nie lada problem, a kilku kierowców zaliczyło efektowne „baczki”. Dużym powodzeniem cieszyło się płonace na torze ognisko. Odbyły się wszystkie cztery zaplanowane próby. W tych trudnych warunkach do rywalizacji przystapiło aż czterdziestu czterech kierowców, z których siedmiu nie ukonczyło zawodów.
W klasyfikacji generalnej triumfował Paweł Borzęcki (daewoo lanos, 346,22 pkt.) przed Tomaszem Krynica (opel astra, 347,85), Piotrem Mizakiem (honda civic, 351,73) i Rafałem Michalczakiem (honda civic, 365,18) – wszyscy Automobilklub Chełmski. W klasach najlepsi okazali się Sylwester Mazurek (AK Chełmski, pf 126, 372,33), Piotr Mizak, Paweł Borzęcki i Dariusz Pyda (AK Wschodni, audi 80, 369,67). Wsród pan najszybsza była Dorota Kosowska (nissan 100 nx).

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Stacho6 
Specjalista
Silence!I Kill You!

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 23:09   

Tak bardzo chciałem wystartować i się nie udało :(

zodiak 
znawca
znana jako zuzia

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 12:25   

Kicek - dobrze pojechałeś, w 4 próbie zamieniona była meta stop na lotną.

marcinos6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Lis 05, 2007 12:51   

gratki dla spawosa <spoko> i reszty startujących było na co popatrzeć ;)

Odpowiedz do tematu