przecież juz pisalem .... ja mieszkam w tym blokach , wiec odnosnie wypowiedzi ...
Spawos zapraszam na pomiar , cieszy mnie jeden tekst w tym artykule "... udostepnienie toru nieodplatnie mieszkancom ..." no to ja jestem zainteresowany :)
co do pomyslu wyburzania blokow mam jesczce 20 lat kredytu wiec wiecej serca poprosze okazac .
A tak powaznie niestety na kazdym zebraniu wspolnoty mieszkaniowej pada jakis tekst pt "protest w spraiwe toru" osobiscie osobiscie nie widze tu jakiejkoliwek uciazliwosci ale pewnie nie jest obektywny
Dla jasnosci ja mieszkam w bloach od strony montexu ( tych troche odsunietych) na zdjeciach widze te tuz przy torze od strony osiedla nałkowskich
Ostatnio zmieniony przez Radek6 Sro Gru 05, 2007 22:07, w całości zmieniany 1 raz
jak był trening driftu, to słyszałem to na ul powojowej(boczna abramowickiej) wiec pewnie coś chyba slychać w blokach
zwłaszcza spawosa odcinke <rotfl>
Spawosa odcina to leganda co do tego czy faktycznie slychac : wiec okna sa naprawde dziwkoszczelne i duzo "lepiej" slyszysz mlodzież w wieku gimanazjalnym na placu zabaw dla dzieci niż odgłosy z toru ( nie dotyczyy odcinki Spawosa ) , po drugie fakt nie do podważenia ten tor był tutaj duuuużo wcześniej kupując mieszkanie liczyłem sie ze tor jest tuż obok i znajomi którzy chcieli tu kupić mieszkania pytali o oponie wiec... do kogo te zale? jesli to poważna uciażliwośc szukamy mieszkania np .... na czechowie .... to chyba bardzo proste
Najlepiej wysłac Delegacjie albo pójść grupą na kolejne zebranie wspolnoty mieszkaniowej i porozmawiać z takowymi mieszkańcami i powiedzieć że tak łatwo to się im nie damy !
aaaa przypomnialo mi sie skoro wojna to dodam tylko ze trzeba postawic znak... zakaz wyprowadzania psów nieraz juz widzialem osoby spacerujace z psem po torze
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Ja tez uwazam ze przedstawienie argumentow na zebraniu wspolnoty nie ma wiekszego sensu , to wojna z wiatrakami ja tego juz probowałem uwierzcie mi to bez sensu wiekszosc mieszkancow uwaza ze jestem na mocnych srodkach ewentualnie masz cos popsite w glowie ,uważam ze tylko AK Lub,Wschodni no i Ch oczywoscie jako oraganizacje zrzeszajace "glosnych wariatow" moga cokolwiek tu zrobic , to drugie dlaczego takie medium jak "S...kurier Lubwesllki" nie jest w stanie popatrzec na sprawe z naszego punktu widzenia ? Moze chca darmowa reklame na furach ??
dla mnie to krótka piłka: następną imprezę robimy na torze albo pojedziemy wszyscy na uliczki tego osiedla i będziemy śmigać przed klatkami. Niech moherowo-buraczana część mieszkańców wybiera!
Spawosa odcina to leganda co do tego czy faktycznie slychac : wiec okna sa naprawde dziwkoszczelne i duzo "lepiej" slyszysz mlodzież w wieku gimanazjalnym na placu zabaw dla dzieci niż odgłosy z toru ( nie dotyczyy odcinki Spawosa ) , po drugie fakt nie do podważenia ten tor był tutaj duuuużo wcześniej kupując mieszkanie liczyłem sie ze tor jest tuż obok i znajomi którzy chcieli tu kupić mieszkania pytali o oponie wiec... do kogo te zale?
ZAMKNAC PLAC ZABAW <lol>
jak pytali o opinie ? to co im mowiono ? "panie tu takie maja ciche bzyczki, ze absolutnie nic nie slychac " ? <rotfl> Polak uslyszy to co chce uslyszec.
Szkoda, ze supermoto itd. "wygonili" bo byl juz okres, kiedy tor zaczal ZYC
[kupując mieszkanie liczyłem sie ze tor jest tuż obok i znajomi którzy chcieli tu kupić mieszkania pytali o oponie wiec... do kogo te zale? [/quote]
ZAMKNAC PLAC ZABAW <lol>
:[ unas to nawet place zabaw zlikwidowali bo babciom przeszkadzaly dzieci