FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: garul
Czw Mar 13, 2008 00:45
Dzisiejszy kurier "Hałaśliwy sąsiad"
Autor Wiadomość
Mateusz6 
Specjalista

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 17:41   

koval napisał/a:
ja sie moge z widłami pojawic !! Będę walczył o tor!! :P
No co za parę lat to ja tam będę się ścigał mam nadzieję że z Wami !! :) :) :) :)

Ja przyjade rowerem i spale gumę im pod oknem <lol> Za pare lat to sie bedziemy mierzyć xD <mrgreen>

pilnikwrc 
Widać, że się stara

Wysłany: Sob Sty 05, 2008 17:15   

prezes napisał/a:
dla mnie to krótka piłka: następną imprezę robimy na torze albo pojedziemy wszyscy na uliczki tego osiedla i będziemy śmigać przed klatkami. Niech moherowo-buraczana część mieszkańców wybiera!

popieram <spoko>

krawco 
Nowiciusz ;>
Krawco

Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:11   

Witam wszystkim ,jestem za tym ,żeby nasz Tor Lubelski wreszcie sie rozwinął ,jeśli pojawiłyby się trybuny itp tid napewno zmniejszyło by to hałas ,więc moze przydałby się jakoś sponsor i trochę marketingu ażeby każdy w PL wiedział że w Lbn-nie jest taki tor!
A dopóki co to ja moge się zamienic z kimś jak ktos nie lubi na to patrzec i słuchac ,moze mi tez oddac to mieszkanie za min cene <prosi> ;) hehe .Pozdro!!Do spodu panowie ,wciskac ten prawy pedał!! <lol> <rotfl>

YatzeK6 
Uczy sie pisac

Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:40   

A może matołki z tego "osiedla" zamiast robić szum wokół toru, na mieszkanie przy którym SAMI SIĘ ZDECYDOWALI, pomyśleliby o torze jako o szansy na rozwój miasta i własnego biznesu?

Wszędzie, gdzie są tory z prawdziwego zdarzenia i gdzie odbywają się imprezy sportowe jest mnóstwo możliwości zarobienia na tym, choćby na banalnej przyczepie z hot-dogami, sprzedawaniu gadżetów motoryzacyjnych, robieniu zdjęć (jak widać na ichniejszym forum mają doskonałe pozycje do fotografowania), pisaniu w internecie reportaży z zawodów.

Ale narzekać jest łatwiej...

Jankes6 
znawca
foto

Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:53   

mam kolege w Nowy Tygodniu, motoryzacyjny chlopak :>
przy okazji podrzuce mu temat to napisza kontr-artykul :P

YatzeK6 
Uczy sie pisac

Wysłany: Czw Sty 10, 2008 12:12   

Żebyś się nie zdziwił - gazety nie zawsze lubią, a dziennikarze nie zawsze mogą pisać o kontrowersyjnych sprawach inaczej niż wypada.
A obawiam się że wg dowolnej redakcji dowolnej gazety stanowisko za torem a przeciw mieszkańcom będzie nie do przełknięcia.
Ale próbuj, popieram pomysł w całej rozciągłości.

polll6 
drag czempion

Wysłany: Czw Sty 10, 2008 12:27   

Jankes, kogo znasz :D marcina :D ??

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Jankes6 
znawca
foto

Wysłany: Czw Sty 10, 2008 15:23   

tak <tak>

dupablada99 
Uczy sie pisac

Wysłany: Nie Mar 02, 2008 14:44   

Banda rozpasanego i rozbestwionego gówniarstwa rozjeżdża sie autami za pieniadze tatusiów i urządza sobie "nielegalne wyscigi na torze" [(ciekawy oksymoron) legalne sa pewnie te na raclawickich] zamiast spokojnie uchlac sie pod klatka albo odurzać innymi substancjami weźcie się w końcu za uczciwe chlanie, rozboje, ???[/color] :o pod klatką ??? :o , pod drzwiami. To jest to z czego będziecie mieli w przyszłości profity!!!
Cytat:
Mamy dość toru wyścigowego!!!
a kto wam k.... kazał tam mieszkać?!
To tak jak bym postawił dom pod Okęciem i narzekał na hałas a potem kazał zamknąć lotnisko bo jak ... :o starą albo ... :o w stołek to mi drży szklanka z alca zelcerem

APELUJĘ DO MŁODZIEŻY

Kierowcy, sportowcy, NIE IDZCIE TĄ DROGĄ !!!

BTW
Jest takie miasto w Europie ściślej we włoszech gdzie nikomu nie przeszkadza tor po którym jeżdżą czerwone samochody a bloki mają wokół toru ba takich torów jest kilka m.in. Monza
Tylko że w Polsce AK podkula ogon i liże po dup1e administracje osiedla - bande schizofrenikó którzy chca narzucić innym swojego p13rdolca bo oto wprowadzili sie na jakby nie było zadupie obok zalewu i mysla ze sa u siebie - jest to teren rekreacyjno sportowy i zgodnie z planem zagospodarowania przestrzennego przewidziany jest pod uslugi, handel, wypoczynek, a wypoczynek relaks i turystyka to także SPORT MOTORYZACYJNY

W europie tory wyścigowe obrastają legendami jak Nurburgring Monza Hockenhein Silverstone a każdy z nich generuje hałas!!! Co więcej czerpie się z nich zyski i pieniądze wpływają do budżetu gmin w których te obiekty się znajdują!! No ale przecież po co na taki tor lepiej blok postawić i drapać się w nim po (dla odmiany) zadku

Pomiary hałasu to nic innego jak poddanie się bo będzie to punkt do zamknięcia toru bo było za głośno!!! i rydzyka niesłyszałam!!

Nie poddawajcie się w tym sporze wystosujcie pisma do Urzędu miasta wystąpcie jako organizacja!!! Klub sportowy i napiszcie czy macie jeżdzic po torze czy po Nałkowskich albo Diamentowej?? dokłądnie tak niech wybierają bo wam wszystko jedno

przepraszam troche mnie miejscami poniosło ale nie jestem w stanie tolerować takiego DEBILIZMU i postawy mnie sie nie podoba i juz, zasada NICH NIE I ...

Sprawę należy załatwić w urzędzie miasta. jazdy pod blokiem nic nie dadzą a Policję będziecie mieć przeciw sobie!!! Postarajcie się o opinie Komendy Wojewódzkiej Policji że imprezy przyciągają młodzież podnoszą bezpieczeństwo i dają zajęcie młodzieży także tej trudnej!!! poza tym jest to widowisko. Jeśli coś to służe pomocą takżę w kwestii Pism do UM

Warn dla ostudzenia emocji.
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Pon Mar 03, 2008 10:51, w całości zmieniany 3 razy  

daniel_w 
drifter

Auto: A6C53.0quattro,New Bettle
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 16:32   

dupablada99 albo jestem idiota albo Twoj post się, za przeproszeniem kupy nie trzyma. Możne by tak jaśniej i po polsku napisać <zly>

dupablada99 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pią Mar 07, 2008 18:27   

Drogi danielu_w Ty jesteś idiotą

"dupablada99 albo jestem idiota albo Twoj post się, za przeproszeniem kupy nie trzyma. Możne by tak jaśniej i po polsku napisać <zly>"

Piszę tak dlatego żę mój post jest do kupy, zaś Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem i wyczuć tą odrobinę sarkazmu (uwaga trudne słowo) o co chodzi autorowi owej wypowiedzi
ale nie przejmuj się być może miałeś silny ucisk na przysadkę mózgową w dzieciństwie.
Myślę że takimi inwektywami nic nie wskorasz a mnie nie obrazisz bo mnie to nie rusza.
Być może jestem idiotą ale ja poddaję takie przypuszczenie do zasatanowienia. Ps czemu daniel_w nie jest cenzurowany????????????????????????

W moim poście pragnąłem zwrócić uwagę na problem który powstał i WYSTARCZAJĄCO jasno sprecyzowałem swoje myśli

Bardzo dziękuję moderatorowi za cenzurowanie moich wypowiedzi dzięki niemu tacy użytkownicy jak daniel_w nie mogą czerpać wiedzy z owych zdań.

Mało tego pragnąłęm pokazać pewną drogę wyjścia z tej patowej sytuacji, No ale jeśli knebluje mi się usta wycinając i kropkując tudzież zamazując moje słowa niekiedy frywolne ale jasno i zabawnie opisujące rzeczywistość

traktuję takie postępowanie jako nierozsądne ale przecież nie muszę angażować czasu i pieniędzy by można było wam pomóc i utrzymać ZDYCHAJĄCY TOR pod zalewem sądze żę najdalej

za dwa lata zaorają wam ten tor jeśli będziecie dalej wykazywać taką inicjatywę i zorganizowanie w obronie własnej sprawy

/Jako OT Pragnę dodać iż w powyższym poście nie ma żadnej frywolnej wypowiedzi i jest on szary jak papier toaletowy w kibelku w 1967/ Zaś kolejnego '' WARNA " Potraktuję z afakt świadczący o tym iż to ktoś jest idiotą tylko nie zbadanym.

Kamikaze6 
znawca

Wysłany: Sob Mar 08, 2008 10:56   

no nie , ja tu sie bore za kolejna impreze na torze, zapraszam ciekawe auta z całej Polski , chce ruszyc nasz Lublin troche a tu nam z torem porzedek robią ....

Ludzie i ludziska nie damy sie , jak bedzie trzeba to zrobimy taka pikiete ze im sie odechce wszystkiego , a nawet beda cieszyc sie z odcinek spawosa.

Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Kamikaze6 Sob Mar 08, 2008 11:03, w całości zmieniany 1 raz  

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Sob Mar 08, 2008 11:04   

Moim zdaniem tak latwo toru nie zrownaja z ziema.. sa juz ludzie ktorzy dzialaja w tym kierunku . Nie zaszkodzi pomoc..

dupablada99 
Uczy sie pisac

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 14:23   

widze ze w koncu ktos przejżał na oczy ale z tego co widze bez in terwencji u włądz lokalnych to jest UM się nie obędzie macie radnych wiec im to dajcie do roboty

Odpowiedz do tematu