dla mnie to krótka piłka: następną imprezę robimy na torze albo pojedziemy wszyscy na uliczki tego osiedla i będziemy śmigać przed klatkami. Niech moherowo-buraczana część mieszkańców wybiera!
Witam wszystkim ,jestem za tym ,żeby nasz Tor Lubelski wreszcie sie rozwinął ,jeśli pojawiłyby się trybuny itp tid napewno zmniejszyło by to hałas ,więc moze przydałby się jakoś sponsor i trochę marketingu ażeby każdy w PL wiedział że w Lbn-nie jest taki tor!
A dopóki co to ja moge się zamienic z kimś jak ktos nie lubi na to patrzec i słuchac ,moze mi tez oddac to mieszkanie za min cene <prosi> hehe .Pozdro!!Do spodu panowie ,wciskac ten prawy pedał!! <lol> <rotfl>
A może matołki z tego "osiedla" zamiast robić szum wokół toru, na mieszkanie przy którym SAMI SIĘ ZDECYDOWALI, pomyśleliby o torze jako o szansy na rozwój miasta i własnego biznesu?
Wszędzie, gdzie są tory z prawdziwego zdarzenia i gdzie odbywają się imprezy sportowe jest mnóstwo możliwości zarobienia na tym, choćby na banalnej przyczepie z hot-dogami, sprzedawaniu gadżetów motoryzacyjnych, robieniu zdjęć (jak widać na ichniejszym forum mają doskonałe pozycje do fotografowania), pisaniu w internecie reportaży z zawodów.
Żebyś się nie zdziwił - gazety nie zawsze lubią, a dziennikarze nie zawsze mogą pisać o kontrowersyjnych sprawach inaczej niż wypada.
A obawiam się że wg dowolnej redakcji dowolnej gazety stanowisko za torem a przeciw mieszkańcom będzie nie do przełknięcia.
Ale próbuj, popieram pomysł w całej rozciągłości.
Banda rozpasanego i rozbestwionego gówniarstwa rozjeżdża sie autami za pieniadze tatusiów i urządza sobie "nielegalne wyscigi na torze" [(ciekawy oksymoron) legalne sa pewnie te na raclawickich] zamiast spokojnie uchlac sie pod klatka albo odurzać innymi substancjami weźcie się w końcu za uczciwe chlanie, rozboje, ???[/color] pod klatką ??? , pod drzwiami. To jest to z czego będziecie mieli w przyszłości profity!!!
Cytat:
Mamy dość toru wyścigowego!!!
a kto wam k.... kazał tam mieszkać?!
To tak jak bym postawił dom pod Okęciem i narzekał na hałas a potem kazał zamknąć lotnisko bo jak ... starą albo ... w stołek to mi drży szklanka z alca zelcerem
APELUJĘ DO MŁODZIEŻY
Kierowcy, sportowcy, NIE IDZCIE TĄ DROGĄ !!!
BTW
Jest takie miasto w Europie ściślej we włoszech gdzie nikomu nie przeszkadza tor po którym jeżdżą czerwone samochody a bloki mają wokół toru ba takich torów jest kilka m.in. Monza
Tylko że w Polsce AK podkula ogon i liże po dup1e administracje osiedla - bande schizofrenikó którzy chca narzucić innym swojego p13rdolca bo oto wprowadzili sie na jakby nie było zadupie obok zalewu i mysla ze sa u siebie - jest to teren rekreacyjno sportowy i zgodnie z planem zagospodarowania przestrzennego przewidziany jest pod uslugi, handel, wypoczynek, a wypoczynek relaks i turystyka to także SPORT MOTORYZACYJNY
W europie tory wyścigowe obrastają legendami jak Nurburgring Monza Hockenhein Silverstone a każdy z nich generuje hałas!!! Co więcej czerpie się z nich zyski i pieniądze wpływają do budżetu gmin w których te obiekty się znajdują!! No ale przecież po co na taki tor lepiej blok postawić i drapać się w nim po (dla odmiany) zadku
Pomiary hałasu to nic innego jak poddanie się bo będzie to punkt do zamknięcia toru bo było za głośno!!! i rydzyka niesłyszałam!!
Nie poddawajcie się w tym sporze wystosujcie pisma do Urzędu miasta wystąpcie jako organizacja!!! Klub sportowy i napiszcie czy macie jeżdzic po torze czy po Nałkowskich albo Diamentowej?? dokłądnie tak niech wybierają bo wam wszystko jedno
przepraszam troche mnie miejscami poniosło ale nie jestem w stanie tolerować takiego DEBILIZMU i postawy mnie sie nie podoba i juz, zasada NICH NIE I ...
Sprawę należy załatwić w urzędzie miasta. jazdy pod blokiem nic nie dadzą a Policję będziecie mieć przeciw sobie!!! Postarajcie się o opinie Komendy Wojewódzkiej Policji że imprezy przyciągają młodzież podnoszą bezpieczeństwo i dają zajęcie młodzieży także tej trudnej!!! poza tym jest to widowisko. Jeśli coś to służe pomocą takżę w kwestii Pism do UM
Warn dla ostudzenia emocji.
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Pon Mar 03, 2008 10:51, w całości zmieniany 3 razy
"dupablada99 albo jestem idiota albo Twoj post się, za przeproszeniem kupy nie trzyma. Możne by tak jaśniej i po polsku napisać <zly>"
Piszę tak dlatego żę mój post jest do kupy, zaś Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem i wyczuć tą odrobinę sarkazmu (uwaga trudne słowo) o co chodzi autorowi owej wypowiedzi
ale nie przejmuj się być może miałeś silny ucisk na przysadkę mózgową w dzieciństwie.
Myślę że takimi inwektywami nic nie wskorasz a mnie nie obrazisz bo mnie to nie rusza.
Być może jestem idiotą ale ja poddaję takie przypuszczenie do zasatanowienia. Ps czemu daniel_w nie jest cenzurowany????????????????????????
W moim poście pragnąłem zwrócić uwagę na problem który powstał i WYSTARCZAJĄCO jasno sprecyzowałem swoje myśli
Bardzo dziękuję moderatorowi za cenzurowanie moich wypowiedzi dzięki niemu tacy użytkownicy jak daniel_w nie mogą czerpać wiedzy z owych zdań.
Mało tego pragnąłęm pokazać pewną drogę wyjścia z tej patowej sytuacji, No ale jeśli knebluje mi się usta wycinając i kropkując tudzież zamazując moje słowa niekiedy frywolne ale jasno i zabawnie opisujące rzeczywistość
traktuję takie postępowanie jako nierozsądne ale przecież nie muszę angażować czasu i pieniędzy by można było wam pomóc i utrzymać ZDYCHAJĄCY TOR pod zalewem sądze żę najdalej
za dwa lata zaorają wam ten tor jeśli będziecie dalej wykazywać taką inicjatywę i zorganizowanie w obronie własnej sprawy
/Jako OT Pragnę dodać iż w powyższym poście nie ma żadnej frywolnej wypowiedzi i jest on szary jak papier toaletowy w kibelku w 1967/ Zaś kolejnego '' WARNA " Potraktuję z afakt świadczący o tym iż to ktoś jest idiotą tylko nie zbadanym.
no nie , ja tu sie bore za kolejna impreze na torze, zapraszam ciekawe auta z całej Polski , chce ruszyc nasz Lublin troche a tu nam z torem porzedek robią ....
Ludzie i ludziska nie damy sie , jak bedzie trzeba to zrobimy taka pikiete ze im sie odechce wszystkiego , a nawet beda cieszyc sie z odcinek spawosa.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Kamikaze6 Sob Mar 08, 2008 11:03, w całości zmieniany 1 raz
widze ze w koncu ktos przejżał na oczy ale z tego co widze bez in terwencji u włądz lokalnych to jest UM się nie obędzie macie radnych wiec im to dajcie do roboty