FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
Mini Sprint 3.02.2008
Autor Wiadomość
koval 
drifter

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:09   

możesz czuć się jak zwycięzca... :] ale to punktów już niestety Ci nie odda... patrząc z perspektywy całego roku to 8 sekund dzisiejszej straty to niewiele !!

Życzę zbierania doświadczenia i poprawienia umiejętności na jeszcze większe !! <spoko>

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:20   

powiem ze ja dzisiaj tez bylem zaskoczony technika jazdy daniela :) zrobi lspory krok !! oby tak dalej jechalempwoiem ze ten samochod idize niesamowicie jeszce dopraowac na mini-maxach technike i bedze dobrze !! nawet bardzo dobrze ! :(

Mati 
prawdziwy tuner
LKR...

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:22   

pilachgt, Gratulacje mimo wszystko bo cisnołeś nieżle..ale cóz sedziowie potrfili nawet wypuscic jedna corse pod drugą mało sie niezdeżyli wiec niedziw sie he..
A co do steca to raczej nieorał tam specyjalnie...Poprostu z rozmowy z nim wynikało że strasznie go nosiło bo inni go klepali a myslał ze bedzie pierwszy <rotfl> :x
pozdro dla Wojtka za przejazdy i kolegi z Subaru Imprezy Sti <wawa>
Ostatnio zmieniony przez Mati Nie Lut 03, 2008 22:23, w całości zmieniany 1 raz  

koval 
drifter

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:25   

bo przecież Stec chodził o dookoła powtarzał że mu druty już wyszły :) dlatego było tak a nie inaczej...

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:26   

jakby stec sie tak nie podpalil i pojechal spokojniej to raczej by wygral.

tak naprawde to byl jedyny dzis samochod ktorego sie obawialem ale widac nieslusznie

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:30   

pilachgt napisał/a:
narazie to chyba wiecej samochod dziala jak ja

Nie wydaje mi sie.. Jak by tak bylo to jechal bys jak stec :) Zreszta nie znam mlodego wiec nie oceniam. ;]

Gratki za wynik.

A ja ? Mnie sie boja ?:) hehh przeciez ja nie gryze... :P Czasami lubie poskubac tylko ;d

msjk6 
drifter

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:31   

pilachgt napisał/a:

tak naprawde to byl jedyny dzis samochod ktorego sie obawialem ale widac nieslusznie

bo tak naprawde to nawet STI nie powinno Cie doganiac ;)

Teraz patrze na wyniki i widze, ze Alesi peugeotem ladnie pojechal, jaka tam masz moc ? i jakie slicki miales dzisiaj ? Gratulacje 3 miejsca w generalce <spoko>

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:36   

msjk napisał/a:

samochod sam nie jedzie.
kierowcy sti sie nie balem bo widzialem ze jakis swiezak :)
a stec ma gdzie trenowac, ma czym trenowac wiec napewno jakis respekt jest albo juz tylko byl.

gdyby to byla impreza wolniejsza, czyli wiecej ciasnych nawrotow to balbym sie i tyc samochodow co dzis w czolowce byly.
ale takie imprezy jak dzis (same luki, sporo prostej) faworyzuja taki samochod jak evo bo ma dosc sporo mocy i to mocno wplywa na wynik.
a bdzie ciasny kjs to i maluchy moga pogonic evo :)

a prawda jest taka ze gdybym ogarnial samochod tak jak robia to chlopaki z naszej czolowki to czasy bylyby lepsze jeszcze o kilka sekund :)

Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Nie Lut 03, 2008 22:38, w całości zmieniany 3 razy  

msjk6 
drifter

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:41   

pilachgt napisał/a:
msjk napisał/a:

samochod sam nie jedzie.
a stec ma gdzie trenowac, ma czym trenowac wiec napewno jakis respekt jest albo juz tylko byl.

gdyby to byla impreza wolniejsza, czyli wiecej ciasnych nawrotow to balbym sie i tyc samochodow co dzis w czolowce byly.
ale takie imprezy jak dzis (same luki, sporo prostej) faworyzuja taki samochod jak evo bo ma dosc sporo mocy i to mocno wplywa na wynik.

dlaczego sie nie bales skoro nie wiedziales kto to jest ? :> taki pewny siebie jestes ?? :) STI to nie WRX :P
STEC tez malo co jezdzil, samochod ma, tylko opon nie mial co bylo widac na pierwszych przejazdach. Wiadomo ze jakby mial dobre opony to by nas zjadl... (np minimax z kucharem).

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:44   

msjk napisał/a:
pilachgt napisał/a:
msjk napisał/a:

samochod sam nie jedzie.

dlaczego sie nie bales skoro nie wiedziales kto to jest ? :> taki pewny siebie jestes ?? :) STI to nie WRX :P
STEC tez malo co jezdzil, samochod ma, tylko opon nie mial co bylo widac na pierwszych przejazdach. Wiadomo ze jakby mial dobre opony to by nas zjadl... (np minimax z kucharem).

tak taki pewny siebie dzis bylem.
byl tez wrx masicza podobno bardzo mocny i tez sie nie balem, bo jak widac bylo nie ma podstaw do obaw.

msjk6 
drifter

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:47   

a co ten WRX Masicza ma, ze taki mocny ? to fakt najpierw jechal na zimowkach jak ja, a pozniej zmienil na letnie i po czasach widac, ze dalo to pozytywny efekt.

[ Dodano: 2008-02-03, 22:50 ]
widac nie moc wygrywa, bo nawet dziewczyna w 150- konnym aucie byla szybsza <spoko>
TOR POZNAŃ - 1:57:287 WRX 218KM;)

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:50   

msjk napisał/a:
a co ten WRX Masicza ma, ze taki mocny ? to fakt najpierw jechal na zimowkach jak ja, a pozniej zmienil na letnie i po czasach widac, ze dalo to pozytywny efekt.

od kilku osob juz slyszalem ze namodzony i wogole, ja tego jakos nie widze.
napewno zawieszenia mu brakuje by robic wynik bo to kombi jest miekkie strasznie

poza tym juz zwracalem uwage leszkowi ze masicz ma doswiadczenie i chyba lepsze czasy powinien miec.
ale mzoe sie myle

msjk6 
drifter

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:52   

pilachgt napisał/a:
msjk napisał/a:

od kilku osob juz slyszalem ze namodzony i wogole, ja tego jakos nie widze.
napewno zawieszenia mu brakuje by robic wynik bo to kombi jest miekkie strasznie

poza tym juz zwracalem uwage leszkowi ze masicz ma doswiadczenie i chyba lepsze czasy powinien miec.
ale mzoe sie myle

Zawieszenie to napewno ;) w WRX-ach nie jest za sztywne.

Rowniez slyszalem pozytywne opinie na temat tego kierowcy <spoko>

borecki 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:53   

bo niektorzy jezdza tylko dla zabawy a nie po czas ;-)

mizoo 
Uczy sie pisac
SRGroup

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 23:08   

WalusJDM, dzieki za filmiki ;-) teraz dopiero widze, jak szeroko luki bralem... :)

Mati napisał/a:
pozdro dla Wojtka za przejazdy i kolegi z Subaru Imprezy Sti <wawa>

Nie ma za co, ciesze sie, ze Ci sie podobalo :] pamietasz jak mi dlawilo auto za "trojkatem" ? Uswiadomilem sobie pozniej, ze mialem malo paliwa <idea>

pilachgt napisał/a:
samochod sam nie jedzie.
kierowcy sti sie nie balem bo widzialem ze jakis swiezak

Prawda, prawda :P To dopiero moja druga pojezdzawka, musze sie sporo nauczyc dlatego jesli ktos widzial moje przejazdy i moglby cos doradzic to bede bardzo wdzieczny. ;)

A tutaj pare fotek, ktore pstryknalem w przerwach pomiedzy probami:
http://srgroup.pl/srgroup...i.Sprint.Lublin

Spawos, Zrobiles na mnie wrazenie umiejetnosciami i samochodem... szok <spoko>

Jesli ktos ma jakies fotki, na ktore sie zalapalem lub filmiki to bede bardzo wdzieczny <tak>

Odpowiedz do tematu