możesz czuć się jak zwycięzca... :] ale to punktów już niestety Ci nie odda... patrząc z perspektywy całego roku to 8 sekund dzisiejszej straty to niewiele !!
Życzę zbierania doświadczenia i poprawienia umiejętności na jeszcze większe !! <spoko>
powiem ze ja dzisiaj tez bylem zaskoczony technika jazdy daniela zrobi lspory krok !! oby tak dalej jechalempwoiem ze ten samochod idize niesamowicie jeszce dopraowac na mini-maxach technike i bedze dobrze !! nawet bardzo dobrze !
pilachgt, Gratulacje mimo wszystko bo cisnołeś nieżle..ale cóz sedziowie potrfili nawet wypuscic jedna corse pod drugą mało sie niezdeżyli wiec niedziw sie he..
A co do steca to raczej nieorał tam specyjalnie...Poprostu z rozmowy z nim wynikało że strasznie go nosiło bo inni go klepali a myslał ze bedzie pierwszy <rotfl>
pozdro dla Wojtka za przejazdy i kolegi z Subaru Imprezy Sti <wawa>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Ostatnio zmieniony przez Mati Nie Lut 03, 2008 22:23, w całości zmieniany 1 raz
tak naprawde to byl jedyny dzis samochod ktorego sie obawialem ale widac nieslusznie
bo tak naprawde to nawet STI nie powinno Cie doganiac
Teraz patrze na wyniki i widze, ze Alesi peugeotem ladnie pojechal, jaka tam masz moc ? i jakie slicki miales dzisiaj ? Gratulacje 3 miejsca w generalce <spoko>
samochod sam nie jedzie.
kierowcy sti sie nie balem bo widzialem ze jakis swiezak
a stec ma gdzie trenowac, ma czym trenowac wiec napewno jakis respekt jest albo juz tylko byl.
gdyby to byla impreza wolniejsza, czyli wiecej ciasnych nawrotow to balbym sie i tyc samochodow co dzis w czolowce byly.
ale takie imprezy jak dzis (same luki, sporo prostej) faworyzuja taki samochod jak evo bo ma dosc sporo mocy i to mocno wplywa na wynik.
a bdzie ciasny kjs to i maluchy moga pogonic evo
a prawda jest taka ze gdybym ogarnial samochod tak jak robia to chlopaki z naszej czolowki to czasy bylyby lepsze jeszcze o kilka sekund
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Nie Lut 03, 2008 22:38, w całości zmieniany 3 razy
samochod sam nie jedzie.
a stec ma gdzie trenowac, ma czym trenowac wiec napewno jakis respekt jest albo juz tylko byl.
gdyby to byla impreza wolniejsza, czyli wiecej ciasnych nawrotow to balbym sie i tyc samochodow co dzis w czolowce byly.
ale takie imprezy jak dzis (same luki, sporo prostej) faworyzuja taki samochod jak evo bo ma dosc sporo mocy i to mocno wplywa na wynik.
dlaczego sie nie bales skoro nie wiedziales kto to jest ? taki pewny siebie jestes ?? STI to nie WRX
STEC tez malo co jezdzil, samochod ma, tylko opon nie mial co bylo widac na pierwszych przejazdach. Wiadomo ze jakby mial dobre opony to by nas zjadl... (np minimax z kucharem).
samochod sam nie jedzie.
dlaczego sie nie bales skoro nie wiedziales kto to jest ? taki pewny siebie jestes ?? STI to nie WRX
STEC tez malo co jezdzil, samochod ma, tylko opon nie mial co bylo widac na pierwszych przejazdach. Wiadomo ze jakby mial dobre opony to by nas zjadl... (np minimax z kucharem).
tak taki pewny siebie dzis bylem.
byl tez wrx masicza podobno bardzo mocny i tez sie nie balem, bo jak widac bylo nie ma podstaw do obaw.
a co ten WRX Masicza ma, ze taki mocny ? to fakt najpierw jechal na zimowkach jak ja, a pozniej zmienil na letnie i po czasach widac, ze dalo to pozytywny efekt.
[ Dodano: 2008-02-03, 22:50 ]
widac nie moc wygrywa, bo nawet dziewczyna w 150- konnym aucie byla szybsza <spoko>
_________________ TOR POZNAŃ - 1:57:287 WRX 218KM;)
a co ten WRX Masicza ma, ze taki mocny ? to fakt najpierw jechal na zimowkach jak ja, a pozniej zmienil na letnie i po czasach widac, ze dalo to pozytywny efekt.
od kilku osob juz slyszalem ze namodzony i wogole, ja tego jakos nie widze.
napewno zawieszenia mu brakuje by robic wynik bo to kombi jest miekkie strasznie
poza tym juz zwracalem uwage leszkowi ze masicz ma doswiadczenie i chyba lepsze czasy powinien miec.
ale mzoe sie myle
od kilku osob juz slyszalem ze namodzony i wogole, ja tego jakos nie widze.
napewno zawieszenia mu brakuje by robic wynik bo to kombi jest miekkie strasznie
poza tym juz zwracalem uwage leszkowi ze masicz ma doswiadczenie i chyba lepsze czasy powinien miec.
ale mzoe sie myle
Zawieszenie to napewno w WRX-ach nie jest za sztywne.
Rowniez slyszalem pozytywne opinie na temat tego kierowcy <spoko>
WalusJDM, dzieki za filmiki teraz dopiero widze, jak szeroko luki bralem...
Mati napisał/a:
pozdro dla Wojtka za przejazdy i kolegi z Subaru Imprezy Sti <wawa>
Nie ma za co, ciesze sie, ze Ci sie podobalo :] pamietasz jak mi dlawilo auto za "trojkatem" ? Uswiadomilem sobie pozniej, ze mialem malo paliwa <idea>
pilachgt napisał/a:
samochod sam nie jedzie.
Prawda, prawda To dopiero moja druga pojezdzawka, musze sie sporo nauczyc dlatego jesli ktos widzial moje przejazdy i moglby cos doradzic to bede bardzo wdzieczny.