To teraz posluchaj koluni, czytalem, czytam i dobrze wiem jak i co jest gdzie jak co sie dzieje. Skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem to lec pod swoj trzepak, bo nikogo nie nazwalem baranina!
Nigdzie nie pisalem ze mi zle w klubie...
Raczej mam prawo pisac do ciebie Koluniu, Koleszko, Wiraszko bo to nie jest obraza, a jak posiedzisz tam gdzie ja posiedzialem to pogadamy o kolegach z trzepaka...
ZASADY zapamietaj ZASADY za ich brak dostaniesz ch**a na czolo!
wiesz co - skoncz to. bo juz nudne to jest
Oki, tylko pamietaj utrzymuj sie na wolnosci bo z takim rozumiewaniem jestes koniem.
I strasznie bedziesz docierany...
Jesli o mnie chodzi tyle.. <hejka>
Ostatnio zmieniony przez Dedra Nie Lut 17, 2008 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Oki, tylko pamietaj utrzymuj sie na wolnosci bo z takim rozumiewaniem jestes koniem.
I strasznie bedziesz docierany...
Jesli o mnie chodzi tyle.. <hejka>
no kazdy twoj kolejny post przyprawia mnie o kupe smiechu.
moze do jakiegos kabaretu sie zapisz
Dedra, bardzo mnie zastanawia termin rozpoczęcia szykowania auta tuż przed samym KJSem. Może ktoś się bardzo starał, aby nie skończyć przed niedzielną imprezą? I przy okazji jak to się ma do niedawnego ogłoszenia o wynajęciu samochodu na KJSy ?? Dotychczas sądziłam, że ważniejsze są umiejętności i doświadczenie kierowcy oraz skuteczność komunikacji między pilotem a kierowcą niż klatka w samochodzie. Miałeś okazję zdobyć wczoraj trochę doświadczenia. Będę ze szczególną ciekawością obserwować kiedy wystartujesz i jak Ci pójdzie.
Poza tym krytykujesz próby i Organizatorów, a jak zauważyłam deklarujesz przynależność do AK Chełmskiego. Spróbuj więc aktywnie uczestniczyć w działaniach klubu, podrzuć parę pomysłów, zaoferuj pomoc. Przekonasz się, jak trudna jest organizacja imprezy w warunkach lubelskich ....