FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kjs bleeee, wszystko bleee...
Autor Wiadomość
Dedra 
drifter
Duńczyk

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 18:28   

j.m.oizo napisał/a:
Dedra napisał/a:

To teraz posluchaj koluni, czytalem, czytam i dobrze wiem jak i co jest gdzie jak co sie dzieje. Skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem to lec pod swoj trzepak, bo nikogo nie nazwalem baranina! :)
Nigdzie nie pisalem ze mi zle w klubie...
Raczej mam prawo pisac do ciebie Koluniu, Koleszko, Wiraszko bo to nie jest obraza, a jak posiedzisz tam gdzie ja posiedzialem to pogadamy o kolegach z trzepaka...
ZASADY zapamietaj ZASADY za ich brak dostaniesz ch**a na czolo!

wiesz co - skoncz to. bo juz nudne to jest

Oki, tylko pamietaj utrzymuj sie na wolnosci bo z takim rozumiewaniem jestes koniem.
I strasznie bedziesz docierany...
Jesli o mnie chodzi tyle.. <hejka>
Ostatnio zmieniony przez Dedra Nie Lut 17, 2008 18:33, w całości zmieniany 1 raz  

j.m.oizo 
znawca
magister instalator

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 19:04   

Dedra napisał/a:

Oki, tylko pamietaj utrzymuj sie na wolnosci bo z takim rozumiewaniem jestes koniem.
I strasznie bedziesz docierany...
Jesli o mnie chodzi tyle.. <hejka>

no kazdy twoj kolejny post przyprawia mnie o kupe smiechu.
moze do jakiegos kabaretu sie zapisz :)

P.S. ciebie juz docierali?

tomyw 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 19:52   

Widze ciekawa dyskusja nie ma co trzeba bylo sie nie logowac bo i tu wielkie bagno

daniel_w 
drifter

Auto: A6C53.0quattro,New Bettle
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 22:52   

tomyw napisał/a:
Widze ciekawa dyskusja nie ma co trzeba bylo sie nie logowac bo i tu wielkie bagno

Nie powinieneś oceniać całości po jednym epizodzie. Zapewniam Cię, że warto było się zalogować.

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 22:55   

daniel_w napisał/a:
tomyw napisał/a:

Nie powinieneś oceniać całości po jednym epizodzie. Zapewniam Cię, że warto było się zalogować.

Podoba mi sie ta odpowiedz ! :) daniel_w, <spoko>

tomyw, nikt Cie nie zmusza. Tak czy inaczej ... polecam.
Ostatnio zmieniony przez garul Pon Lut 18, 2008 10:57, w całości zmieniany 1 raz  

zodiak 
znawca
znana jako zuzia

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 11:58   

Dedra, bardzo mnie zastanawia termin rozpoczęcia szykowania auta tuż przed samym KJSem. Może ktoś się bardzo starał, aby nie skończyć przed niedzielną imprezą? I przy okazji jak to się ma do niedawnego ogłoszenia o wynajęciu samochodu na KJSy ?? Dotychczas sądziłam, że ważniejsze są umiejętności i doświadczenie kierowcy oraz skuteczność komunikacji między pilotem a kierowcą niż klatka w samochodzie. Miałeś okazję zdobyć wczoraj trochę doświadczenia. Będę ze szczególną ciekawością obserwować kiedy wystartujesz i jak Ci pójdzie.
Poza tym krytykujesz próby i Organizatorów, a jak zauważyłam deklarujesz przynależność do AK Chełmskiego. Spróbuj więc aktywnie uczestniczyć w działaniach klubu, podrzuć parę pomysłów, zaoferuj pomoc. Przekonasz się, jak trudna jest organizacja imprezy w warunkach lubelskich ....

Odpowiedz do tematu