klipy z reguly mniej wiecej tyle czasu zajmuja...
wiesz na torze jak bedziemy na dwa kamy robic to pewnie wyjdzie wiecej bo to zawsze wiecej materialu, a jak bedzie duzo chetnych to klip moze sie ladnie rozrosnac...
teraz ja wyraze swoje zdanie. klip jest spoko ale jest jedno wielkie ale.
nie widze sensu by placic 5zl po to by w 160sek klipie zobaczyc przez 5-10 sek swoj samochod.
dla mnie to bez sensu.
co innego gdybyscie krecili wszystkie przejazdy, w bdb jakosci to mi to odpowiada. nie musze wtedy targac swojego aparatu i kamera lapsza jakosc by byla
nie widze sensu by placic 5zl po to by w 160sek klipie zobaczyc przez 5-10 sek swoj samochod.
dla mnie to bez sensu.
co innego gdybyscie krecili wszystkie przejazdy, w bdb jakosci to mi to odpowiada. nie musze wtedy targac swojego aparatu i kamera lapsza jakosc by byla
z tego co rozumiem to klip bedzie zrobiony z Twojego samochodu i dwoch kamer.Kazdy dostanie swoj klip ze swoim samochodem ? tak ?
dla mnie to bez sensu.
z tego co rozumiem to klip bedzie zrobiony z Twojego samochodu i dwoch kamer.Kazdy dostanie swoj klip ze swoim samochodem ? tak ?
ja inaczej to zrozumialem, ze bedzie to klip zbiorowy
dla mnie to bez sensu.
tyle tylko ze to by chyba drozej wynioslo :]
Poza tym calkiem sympatycznie zobaczyc swoje auto pomiedzy innymi w profesjonalnie zmontowanym klipie
Daniel, Ty egocentryku
dla mnie to bez sensu.
tyle tylko ze to by chyba drozej wynioslo :]
Poza tym calkiem sympatycznie zobaczyc swoje auto pomiedzy innymi w profesjonalnie zmontowanym klipie
Daniel, Ty egocentryku
szczerze mowiac mnie inne auta nie interesuja, bo wole sam siebie nagrac by potem moc zobaczyc co zle zrobilem.
szczerze mowiac mnie inne auta nie interesuja, bo wole sam siebie nagrac by potem moc zobaczyc co zle zrobilem.
to ma być klip co cieszy oko-a nie indywidualna szkółka jazdy. niech kolega ci nakręci twój przejazd i analizuj to sobie. fajna pamiątka za 5 zeta. <tak>
[ Dodano: 2008-02-28, 22:42 ]
Cytat:
no to widac ze jednak jedni to traktuja jako fun a inni jako pro :]