2 bo to jest drugi nelson,a zarazem jest 4 runda minimaxow.
tak samo na torze miales ostatnio 3 runde MM mimo ze na torze to byl drugi MM
a co do mistrza <lol> to narazie samochod jest mistrzem, a ja bede probowal mu dorownac
ty zamiast marudzic tankuj fure i dawaj do birczy . jak pilot nie bedzie ci sie mylil to powinienes byc wysoko, nie ukrywam ze wyzej ode mnie
[ Dodano: 2008-03-08, 19:16 ]
a co do tego czy mnie boli ze nie wygralem. powiem tak - praktycznie rzecz biorac wygralem wtedy. bedzie bolec jak sie okaze ze na koniec w klasyfikacji przez ta omylke bede mial gorsze miejsce . a narazie w planie jest nadrabianie tej straty, wiec moze bedzie dobrze
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Sob Mar 08, 2008 19:16, w całości zmieniany 1 raz
ale jeśli chce zdobyć wynik w generalce rocznej to jestem zmuszony startować w nelson challenge.
bo chodzi o to aby ruszyć tyłek z miejsca, nie zawsze trzeba sie bawić na torze... po za tym odmiana jeszcze nikomu nie zaszkodziła...
msjk napisał/a:
Jakie sa argumenty ZA, aby łaczyć te dwie imprezy do klasyfikacji generalnej ? skoro sa to oddzielnie imprezy, inne klasy itd. Dlaczego nie może być oddzielnej klasyfikacji ?
Nelson to mini max imrezy na torze to także mini maxy więc są to z założenia takie same imprezy... a że miejsca różne?? KJSy też odbywają się w różnych miejscach i próby są różnie ukłądane a są podliczane w jednej generalce więc???
_________________ ...laik rajdowy...
DACAR - Auto Części
Chełm, al. Armii Krajowej 9 lok. 5
arii skonczmy dyskusje na temat czy chce sie komus ruszyc tylek czy nie , bo sie w tym momencie grubo mylisz.
OK przeczytalem regulamin 2 rundy NELSON Challenge i juz widze, ze to jest liczone jako 4 impreza mini max ... zaliczane do minimaxow.
Nie zgadzam sie, ze to sa te same zawody co mini max na torze. Po pierwsze zupelnie inny przebieg zawodow (proby na ktorych wiekszosc to na jedynce sie przejezdza), po drugie sa inne klasy, po trzecie jest inna numeracja imprez.
Jednemu sie podobaja rajdy, drugiemu wyscigi plaskie, trzeciemu rally cross, a innemu wyscigi gorskie.
Szkoda bo jest troche osob co nie beda jezdzic na nelson, a chcieliby walczyc o generalke w minimaxach na torze.
ps.jesli tylko o monotonnie chodzi to mozna sprobowac zrobic zawody w Bilgoraju lub Ulezu.
Wedlug mnie mozna zamykac.
_________________ TOR POZNAŃ - 1:57:287 WRX 218KM;)
pilachgt,na początek popraw tego swojego posta bo warna dostaniesz
wracając do tematu - bo prowadzisz to nagle zacząłęś się dopominać? w ubiegłym roku klasyfikacja została zrobiona klika dni przez zakończeniem sezonu a przez cały rok jej w ogóle nie było
tu raptem 4 czy 5 minimaxów było i już ciśnienia nie trzymasz?
Poza tym OKSS nie zadecydowało jeszcze czy Nelsony będą liczone, bo nie było jeszcze posiedzenia w tej sprawie!
Inna kwestia to nie tylko poprawnych... nie mam w ogóle wyników oprócz tych dwch minimaxów, które są w klasyfikacji.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
w ubiegłym roku klasyfikacja została zrobiona klika dni przez zakończeniem sezonu a przez cały rok jej w ogóle nie było
tu raptem 4 czy 5 minimaxów było i już ciśnienia nie trzymasz?
ubiegly rok mi dynda bo jezdzilem raz na ruski rok.
nie chodzi o pozycje w klasyfikacji, tylko o to czy nelsony sa liczone czy nie. bo jesli nie to jutro do chelma nie jade bo zawias mi sie skonczyl.
mikae napisał/a:
Poza tym OKSS nie zadecydowało jeszcze czy Nelsony będą liczone, bo nie było jeszcze posiedzenia w tej sprawie!
bez sensu - jednym slowem dezorient
bo albo cos jest zaliczane albo nie - a nie ktos jedzie startuje bo mysli ze bedzie liczone, a potem wyjdzie ze nie jest
i odwrotnie - ktos nie jedzie bo jest pewien ze to nie jest liczone a potem sie okazuje nagle ze jest
mikae napisał/a:
Inna kwestia to nie tylko poprawnych... nie mam w ogóle wyników oprócz tych dwch minimaxów, które są w klasyfikacji.
wszystkie sa na stronie ach
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Sob Kwi 12, 2008 17:55, w całości zmieniany 1 raz
to może na koniec sezonu niech będzie odpowiedź czy są wliczane czy nie ??
ot taki rodzaj zaskoczenia dla zawodników...
<rotfl>
panowie, wydaje mi się że jest to na tyle poważna sprawa, że tego typu sprawy powinny być wiadome przed zaczęciem cyklu imprez.
zresztą było DOKŁADNIE pisane i mówione, że są wliczane do klasyfikacji ogólnej, więc...
jeśli nawet teraz tego nie wiadomo, to jakim cudem było to rozpowiadane ??
Stwierdzam z całą stanowczością - imprezy z cyklu NSCh będą liczone to klasyfikacji końcowej!!!!! Przeczytajcie regulamin i będzie wszystko jasne!!! Powiem więcej wszystkie pozostałe mini maxy, które są w kalendarzu już są zgłoszone do PZM i to już wystarczy!! Jeśli koledzy w Biłgoraju lub Białej zechcą zrobić mini maxa to wystarczy, że zgłoszą go tydzień wcześniej i TEŻ TO BĘDZIE RUNDĄ!!