Impreza na prawdę fajna, sprawnie i szybko przeprowadzona z małym wyjątkiem na ex-budzie gdzie tworzył się korek, ale ehh... gdzieś musi . Nie wolno zapominać o sponsorach którzy dopisali, a zawłaszcza o pizzerii, która ufundowała "po placku" dla każdego startującego .
Niestety nie obyło się bez strat. O Pilachu nie trzeba już wspominać. Najbardziej ucierpiał chyba Tomek, który miał bliskie spotkanie z drzewem na ex-budzie. Debiutująca Vectra też kilka razy przytarła krzaki i krawężniki, ciut sie uszkadzając. Ja niestety nie miałem okazji przejechać nawet jednej próby - zaraz po starcie padło (i oby tylko to) sprzęgło. Od razu chciałbym bardzo podziękować wszystkim którzy pomagali pchać i holować
Imprezka GITES Bravo Organizatorzy Bravo Zwycięzcy Bravo Sponsorzy wszystko jak najbardziej OK tylko to drzewo na ex-budzie blisko było ale dalismy radę z Kolczykiem <spoko>
PS super sie współpracuje z Kierowca Corolki Auto szlif
Naprykowane mam trochę zdjeć jak będzie chwila to wyśle je do Pollla a teraz pędze na Świętro Roweru 2008 znowu ściganie :)
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
Ostatnio zmieniony przez Vtsiak Nie Lip 06, 2008 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Kurcze, dopiero teraz zajrzałem - idea imprezy_super! Szkoda, ze sie jakos wcześniej nie zorientowałem, to bym chętnie przyjechał i pod tą ideą się podpisał własnym startem Bomba!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
nom szkoda Bartku, że Cię nie było... a impreza była naprawdę dobrze zorganizowana i tu należą sie brawa dla organizatorów sponsorów startujących i widzów.
Oby więcje takich imprez pod takim hasłem
_________________ ...laik rajdowy...
DACAR - Auto Części
Chełm, al. Armii Krajowej 9 lok. 5
1 Jacek Gruszka i ja
2 Wojtek Gieral
3 Łukasz Jusiak
Ogolenie bardzo fajnie było.. pierwsze 6 prób wygrane <spoko> <mrgreen> reszta to jedno 2 i dwa 3 miejsca. Nie obyło sie bez przygody heh drzewo i nam staneło na drodze naszczescie chyba tylko dotknelismy zderzakiem ale musielismy cofac i strata
Podziekowania dla wszystkich(organizatorow,sendziow,startujacych) no i dla Jacka
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Czyli jednym zdaniem ... drzewo samo na siebie wydało wyrok!!! Część pnia zlicytujemy na Wielką Orkiestrę (Tomek chyba kupi ), a resztę zużyjemy na ognisko na Torze!!
dzięki MATI za pilotowanie,było super,myślę że nawiążemy dłuższą współprace.Również podziękowania dla rywali,bez nich nie było by tego smaku zwycięstwa , ogólnie fajna impreza <spoko>