Zdjęcia fajne aż sobie pozwoliłem użyć jednego do avataru (mam nadzieję że mogę).
Co do rajdu... Muszę przyzanć że jest to super sprawa <spoko> . Dużo większa adrenalina niż podczas "zwykłej" jazdy po torze. Chyba będę musiał zacząc startować w kjs. Tylko chyba innym samochodem...
Teraz na spokojnie myślę, że zdecydowaną odpowiedzialnośc z ten incydent ponosi tylko i wyłącznie organizator. To on dba o bezpieczeństwo i zabezpieczenie.
Po raz kolejny...?
Ostatnio zmieniony przez CEZAR6 Sob Paź 11, 2008 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Wątpie ze to było 5km/h bo nie wyglądały by tak auta ale mniejsza o to a zwalanie winy na organizatora to juz przesada, jak juz cos zlego sie dzieje to wina organizatora. Na nastepny raz troche więcej uwagi i rozwagi na ZAPOZNANIU i wszystko będzie ok. Pozdro.
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 08:23
Cytat:
Czyli kogo powinni wykluczyc? Bo wydaje mi sie ze o konkretnej winie nie mozna mowić ani Mariusza ani Sebastiana. Na przyszłość powinni wykluczac za glupie gadanie szczególnie osób ktorych dana kwestia nie dotyczy.
Nie dziwne, ze wszyscy o tym mowili i kazdy byl obruszony, bo przeciez nikt nie chce zeby go COS takiego spotkalo. Pozatym to ze siada do krecenia kolkiem nie zwalnia z myslenia. Jaki by nie byl final, i czyja wina sprawa powinna byc odrazu rozwiazana.
Jesli podejrzenie ze wina organizatora
k.lisio napisał/a:
Teraz na spokojnie myślę, że zdecydowaną odpowiedzialnośc z ten incydent ponosi tylko i wyłącznie organizator. To on dba o bezpieczeństwo i zabezpieczenie.
to tez powinny byc odrazu zgloszone do niego zastrzezenia. Po to zeby odrazu zareagowac i zmnienic zasady zapoznania, zeby kogo innego nie spotkala ta sama sytuacja.
Na przyszłość powinni wykluczac za glupie gadanie szczególnie osób ktorych dana kwestia nie dotyczy.
Mico za tą kwestię masz flaszk... znaczy flakon kwiatów!
[ Dodano: 2008-10-14, 23:33 ]
[quote="k.lisio"]
quote]
Zdecydowanie masz rację! Tak jak każdy piszący tutaj ponosi odpowiedzialność za to co pisze. Czasami jest tak, że napisze się trochę za dużo!!! Z całą pewnością będzie tak po Twoim poście! KJSowcy zapamiętajcie ten post!!!