FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:47
5. runda MOL w Chełmie
Autor Wiadomość
Zelazko 
znawca

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 16:50   

Asieńka 17 napisał/a:
Moje fotki :)
http://picasaweb.google.p...ZiemiCheMskiej#

Zdjęcia fajne aż sobie pozwoliłem użyć jednego do avataru ;) (mam nadzieję że mogę).

Co do rajdu... Muszę przyzanć że jest to super sprawa <spoko> . Dużo większa adrenalina niż podczas "zwykłej" jazdy po torze. Chyba będę musiał zacząc startować w kjs. Tylko chyba innym samochodem...

CEZAR6 
Specjalista

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 21:26   

k.lisio napisał/a:
Teraz na spokojnie myślę, że zdecydowaną odpowiedzialnośc z ten incydent ponosi tylko i wyłącznie organizator. To on dba o bezpieczeństwo i zabezpieczenie.

Po raz kolejny...?

Ostatnio zmieniony przez CEZAR6 Sob Paź 11, 2008 21:27, w całości zmieniany 1 raz  

Helmut 
znawca

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 23:34   

Wątpie ze to było 5km/h bo nie wyglądały by tak auta ale mniejsza o to a zwalanie winy na organizatora to juz przesada, jak juz cos zlego sie dzieje to wina organizatora. Na nastepny raz troche więcej uwagi i rozwagi na ZAPOZNANIU i wszystko będzie ok. Pozdro.

spider666 
drifter
rajdowiec :)

Auto: V V C
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 08:23   

Cytat:
Czyli kogo powinni wykluczyc? Bo wydaje mi sie ze o konkretnej winie nie mozna mowić ani Mariusza ani Sebastiana. Na przyszłość powinni wykluczac za glupie gadanie szczególnie osób ktorych dana kwestia nie dotyczy.

Nie dziwne, ze wszyscy o tym mowili i kazdy byl obruszony, bo przeciez nikt nie chce zeby go COS takiego spotkalo. Pozatym to ze siada do krecenia kolkiem nie zwalnia z myslenia. Jaki by nie byl final, i czyja wina sprawa powinna byc odrazu rozwiazana.
Jesli podejrzenie ze wina organizatora

k.lisio napisał/a:
Teraz na spokojnie myślę, że zdecydowaną odpowiedzialnośc z ten incydent ponosi tylko i wyłącznie organizator. To on dba o bezpieczeństwo i zabezpieczenie.

to tez powinny byc odrazu zgloszone do niego zastrzezenia. Po to zeby odrazu zareagowac i zmnienic zasady zapoznania, zeby kogo innego nie spotkala ta sama sytuacja.

kein Alkohol, kein Nikotin
gib mir Benzin

prezes 
drifter

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 21:47   

Cytat:

Na przyszłość powinni wykluczac za glupie gadanie szczególnie osób ktorych dana kwestia nie dotyczy.

Mico za tą kwestię masz flaszk... znaczy flakon kwiatów!

[ Dodano: 2008-10-14, 23:33 ]
[quote="k.lisio"]

quote]

Zdecydowanie masz rację! Tak jak każdy piszący tutaj ponosi odpowiedzialność za to co pisze. Czasami jest tak, że napisze się trochę za dużo!!! Z całą pewnością będzie tak po Twoim poście! KJSowcy zapamiętajcie ten post!!!

klu87 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Czw Paź 16, 2008 21:42   Fotki z 9 KJS Ziemi Chełmskiej

Witam. Czy ktoś robił zdjęcia białego Clio z napisem na boku eHost.pl pozdrawiam chłopaków z krzywego golfa:)))

Odpowiedz do tematu