[quote="polll"]tak mi sie wydaje ze fiescie o ktorej piszesz Vtsiak zrobilem jakas fajna fotke moze we wlodawie ? nie pamietam juz
To było we Włodawie (fotka wyszła jedwabiscie) ja to doskonale pamiętam bo tam debiutowałem w dodatku wtedy poszła straszna zlawa a nasza fiesta posiadała Yokohamy już nieźle skatowane reszty pewnei się domyślacie... jednym słowem mało brakowało
[ Dodano: 2008-09-05, 22:08 ]
mikae napisał/a:
Vtsiak, ta mazda?
Dokładnei ta Mazda było to chyba jedyne auto 4x4 w tamtych czasach i dawid objeżdżał praktycznei wszystkich
Z innej beczki dzisiaj ogladałem w zamościu saxo vts i się nim troche bujałem ten miał zmienionego chipa i jestem w szoku ale to ciągnie do tego wydech REMUSA fajnie szedł. Już byłem nim w miarę zainteresowany do momentu gdy odkryłem ze był bity prawą stroną( tylny prawy błotnik, drzwi troche koło zamka spartolone, jednym słowem po lakierowaniu szpachla siadła prawdopodobnie. A juz myślałem ze będzie na Rajdowcu drugie saxo vts no nic szukam dalej :[
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
Maly OT: wiem z pewnych zrodel ze jeden z zawodnikow starych rajdow- kierowca czerwonego seicento z bialej podlaskiej, stesknil sie za kjs-ami, kupil 323gtr i w miare mozliwosci zbiera sie do rajdow od jakiejs przyszlej imprezy.