FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:41
Mistrzostwa Strefy Wschodniej 2011r.
Autor Wiadomość
longin201 
Specjalista

Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 22:16   

Ze swojej strony mogę tylko przeprosić, że wcześniej nie napisałem, że nie wyjadę na Ukrainę ;/
szczerze mówiąc to jedynym problemem jest paszport mój i pilota. Kończy nam się ważność w tym roku, a podobno trzeba mieć ważny co najmniej pół roku przekraczając granicę.
Prezesie nie da się załatwić jakichś ulg dla ekip przekraczających granicę tylko na KJS ?
Szczerze, to strasznie nie lubię gdy jestem zaliczany do grupy osób przez którą coś jest nie tak. Jeśli byłaby jakaś "furtka" na granicy to mogę jechać.

Co do naszej opinii o KJS-sie w okolicach Kraśnika, to może zaliczmy to jako początek dyskusji i starań o to żeby taka impreza się odbyła. jeśli nie w 201 to w 2012 roku. Chociaż myślę, że jakby chcieć to jeszcze w tym roku coś by wypaliło.

Helmut 
znawca

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 01:51   

Ja wyraziłem swoją opinie która jest niezmienna od początku. Co do małej aktywności to jak by nie było mała aktywność jest w ogólnym przepływie informacji. Jest strona Wschodniego która tylko jest i nic na niej sie nie dzieje od początku powstania. Nic nie wiemy co do tego co nam oferuje Ukraina po za tym ze jest to Ukraina. Zostało niewiele ponad miesiąc do naszej eliminacji a my nic nie wiemy. Ja osobiście już tak jak mówiłem wcześniej nie pojade na Ukraine przede wszystkim z powodu braku paszportu. Do tego dochodzi czas bo jak by nie było będą to minimum 2 dni. A może Prezes ogólnie byś jakieś konkrety podał jeśli Ukraina to jak to by miało wyglądać. W jakim mieście miał by być ten KJS, jakie odcinki ile itd. Jakieś konkrety bo czas już coraz szybciej będzie uciekał w kierunku naswzej el.

Bossi6 
znawca

Auto: ibiza, corsa
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 12:25   

A ja podtrzymuję że jeśli będzie KJS na Ukrainie to na 100% jadę. Paszport już wyrobiłem bo kończy mi się w maju ważność ale przy składaniu wniosku o paszport Pan powiedział że za kilka Hrywien każdy wjedzie, nawet jeżeli ważność paszportu kończy się za kilka dni :]
A zresztą na paszport czeka się ok. 3 tygodni więc jeszcze można wyrobić.
Nie chce się za kogoś wypowiadać ale gforce też popiera wyjazd na Ukraine :)

Mati 
prawdziwy tuner
LKR...

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 16:06   

Zastanawiam sie tylko nad tym po co Ukraina? co u "nas" nie ma gdzie zrobic kjsu? moze trzeba pomyśleć nad tym by zrobić kilka dobrych imprez tu na miejscu a później myślec o wyprawach za granice? na Podkarpaciu kazdy kjs jest ograniczony liczba startujacych bo jest tylu chętnych(kto jezdzi to wie dlaczego) a u nas co 20 aut? nikt sie nie zastanawia dlaczego? moze wreszcie pora ogarnać własne podwórko a później iść dalej. :>

L1 tommi 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 16:54   

ja tez uwazam ze trzeba wreszcie zrobic cos wypasionego na miejscu..mysle ze chlopaki z podkarpacia tez chetnie nas odwiedza...na pewno chętniej i łatwiej niż na ukrainie..

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 21:30   

Mati napisał/a:
Zastanawiam sie tylko nad tym po co Ukraina?

dla odmiany, oraz po to by tanio zatankowac auto i tanio zatankowac siebie :]

ks555 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Mar 28, 2011 07:47   

Jak by co to ja się piszę na wyjazd na Ukrainę.
Już zaczynam składać astrę :)

Zeed 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Pon Mar 28, 2011 12:10   

Kilka ekip z podkarpacia pojechałoby na pewno, ale frekwencja na pewno nie porównywalna jak ostanio :o

GrzywA 
Specjalista

Wysłany: Pon Mar 28, 2011 20:42   

Prezes rób coś konkretnego na miejscu a najlepiej w Kraśniku każdy tam ma jednakową odległość do pokonania i patrzą wsteczna imprezy w Kraśniku zawsze były obficie oblegane przez startujących i kibiców. Grucha zapodał pomysł z odcinkiem drogowym a reszta MPK i fabryka łożysk na pierwszy raz wystarczy :)

co do Ukrainy to mi to lottooooo bo taką samoą odległość mam do Kraśnika czy do Łucka :P

http://www.hit-chelm.otomoto.pl/

http://www.msw.net.pl/

junior001 
Specjalista
junior001

Auto: opel corsa gsi
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 21:44   

jeśli chodzi o wyjazd na Ukrainę z początku byłem ZA ale tylko z tego względu by nie opuścić eliminacji do MSW(jednym słowem z przymusu),jeśli by się pojawiła możliwość wyboru to pozostałbym przy Kraśniku i tu na miejscu zrobić KJS z prawdziwego zdarzenia. Jak możemy zauważyć ,jeżdżenie po placach wychodzi z mody,a raczej KJS-y dały krok do przodu więc i my nie stójmy w miejscu i warto jednak postarać się również w naszych okolicach o odcinki drogowe (skoro np na podkarpaciu mogą zorganizować) ,naprawdę wystarczy trochę chęci i można naprawdę wiele zdziałać .
Nie dawno rozmawiałem z kolegą ,z okolic Zamościa i może by i tam jakiegoś KJS-a zrobił???,może by wtedy było warto pomyśleć nie tylko o MSW ale i o powrocie Mistrzostw Okręgu Lubelskiego ???,np Kraśnik-Chełm-Biała Podlaska-Lubartów-Zamość

spider666 
drifter
rajdowiec :)

Auto: V V C
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 08:20   

Cytat:
Nie dawno rozmawiałem z kolegą ,z okolic Zamościa i może by i tam jakiegoś KJS-a zrobił???,może by wtedy było warto pomyśleć nie tylko o MSW ale i o powrocie Mistrzostw Okręgu Lubelskiego ?? ?,np Kraśnik-Chełm-Biała Podlaska-Lubartów-Zamość

Zdecydowanie taki powrót MOL (w ramach MSW) byłby fajny, ale też trzeba by przeforsować powrót do LPG żeby starty stały się tańsze i więcej załóg przyciągnąć.

kein Alkohol, kein Nikotin
gib mir Benzin

junior001 
Specjalista
junior001

Auto: opel corsa gsi
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 08:44   

spider napisał/a:
Cytat:
Nie dawno rozmawiałem z kolegą ,z okolic Zamościa i może by i tam jakiegoś KJS-a zrobił???,może by wtedy było warto pomyśleć nie tylko o MSW ale i o powrocie Mistrzostw Okręgu Lubelskiego ?? ?,np Kraśnik-Chełm-Biała Podlaska-Lubartów-Zamość

Zdecydowanie taki powrót MOL (w ramach MSW) byłby fajny, ale też trzeba by przeforsować powrót do LPG żeby starty stały się tańsze i więcej załóg przyciągnąć.

no dokładnie,masz rację z tym LPG,w końcu regulamin KJS mówi że auto ma być dopuszczone do ruchu drogowego,a w końcu auta z instalacją gazową są dopuszczone więc dlaczego to na KJS nie są????

graboss 
drifter

Auto: Nissan
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 10:42   

o to to popieram z tym gazem

pugi 
Specjalista

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 12:10   

ale jest całkowity zakaz, czy trzeba (wystarczy) wymontować butlę?

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 18:18   

pugi napisał/a:
ale jest całkowity zakaz, czy trzeba (wystarczy) wymontować butlę?

wystarczy wymontowac

poza tym jesli chodzi o mistrzostwa lubelszczyzny i LPG - zawsze ACH moze zrobic impreze na bazie KJSa ale nazwac srally srpint i dopuscic auta z LPG. Moim zdaniem wystarczy tylko chciec ;p ;p

Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Sro Mar 30, 2011 18:19, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu