jeszcze takie małe pytanko, mniej więcej ile km przejedzie w ruchu miejskim i na trasie takie r888 ? jeżdżę bardzo mało, jakieś góra tysiąc km miesięcznie i zastanawiam się czy zakładać r888 tylko na tor czy jeździć na nich
ja jeszcze wróce do T1R - mam teraz ten wynalazek na przedniej osi w ośce i nie jestem zadowolony. Jezdni moim zdaniem słabo się trzyma, mieli jak szalone. No chyba że mam za dużo mocy i zbyt się przyzwyczaiłem do 4x4. Ale póki co takiej opony bym nie polecił. Jak założę do tego samochodu coś innego na przód to napiszę czy przesadzałem z T1R czy jednak mam rację ze słabością tej opony.
ja jeszcze wróce do T1R - mam teraz ten wynalazek na przedniej osi w ośce i nie jestem zadowolony. Jezdni moim zdaniem słabo się trzyma, mieli jak szalone. No chyba że mam za dużo mocy i zbyt się przyzwyczaiłem do 4x4. Ale póki co takiej opony bym nie polecił. Jak założę do tego samochodu coś innego na przód to napiszę czy przesadzałem z T1R czy jednak mam rację ze słabością tej opony.
Masz absolutną rację.
W moim bądź co bądź mocnym GSi było DOKŁADNIE tak samo.T1R to kapota w porównaniu z r888 i koniec tematu.Wiem to,bo zjadłem takie i takie
Aa i na koniec miałem jeszcze parady...również zero podejścia do ósemek...
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Ostatnio zmieniony przez Drift_King6 Nie Kwi 24, 2011 16:14, w całości zmieniany 1 raz
A czemu do tej pory nikt nie wspomniał o yokohamah A539. Mam takie w rozmiarze 195/45 R14. W porównaniu do Pirelli P5000 w tym samym rozmiarze są bajeczne. Pirellki strasznie się ślizgają w porównaniu do Yokoham. Jeżeli mieliście styczność z tymi oponkami dajcie znać co o nich sądzicie.
t1r zmieniłem na jakieś zwykłe silvertone o biezniku moze 4mm - od razu mogę strzelać ze sprzęgła, zdecydowanie mniej mielenia na starcie, odnośnie łuków nie mam porównania.
napewno wiem że t1r były do d..py, chyba że przez to że się już kończyły