Tu już nie chodzi o sam tor tylko o to, jakie machloje tu się dzieją, że pismaki zwalają winę na kierowców terrorystów i biednych mieszkańców że to oni aferę kręcą, a tak na prawde chodzi jak zwykle o pieniądze.
Auto: 330D / EVO VI RS2
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 364
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 20:47
HAHAHA jaka sciema!! nie mieli co robic tylko o 23 po ciemaku na tor wpadli i przez megafon krzyczeli hahaha co to za baran . widze ze zarzadcy bronią sie jak mogą niedlugo sami spbie pomalują bloki farbą i powiedzą ze to ktos znas w ramach protestu.. żałosne pizdy..
z tego co sie dowiedzalem tor i jego okolce sa bardzo dobrym podlozem, tzn ze mozna budowac wysokie bloki bez zadnych specjalnych (bardzo kosztownych) fundamentow, na planie zagospodarownia nie ma toru sa natomiast wysokie bloki
a te bajki ze powstanie nowy tor moga sobie wsadzic w 4 litery, jak zlikwiduja ten to przyszle 100 lat bez toru
Auto: Opel
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 06:15
No i dalej sprawa nabiera tempa jakiś oszłom przeciwnik toru zrobi wszystko aby wygrać. Jestem ciekawy ile ma na tym kasy aby tor nie istniał. Mogę tylko przypuszczać że jest w jakiś sposób powiązany z deweloperem i jego gotówą. Niestety pewnie nigdy się tego nie dowiemy , a szkoda bo można by pokazać o jaka sprawę walczy bo na pewno nie o tak szlachetny cel jak zwolennicy toru!!! Takie moje zdanie.
_________________ Moc i moment !! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!
W ogóle bym się nie zdziwił, jakby robił to charytatywnie, ludzi, którzy bezgranicznie poświęcają się jakiejś sprawie nie brakuje (patrz np. "obrońcy" krzyża). A swoją drogą, jeżeli była taka akcja z megafonem, to zupełnie nie potrzebna.
Mam jeszcze takie spostrzeżenie, odnośnie profilu na FB, fajnie jakby trochę żyło, jakieś galerie, linki do filmików, zdjęcia i ogłoszenia o imprezach. Tak samo, można by pomyśleć o jakiejś stronie www, nie wszyscy korzystają z FB, tylko musiałby się znaleźć ktoś, kto zrobiłby stronkę, utrzymanie domeny i serwer biorę na siebie. Wolne nazwy to: ratujmytorlublin.pl, ratujmy-tor-lublin.pl.
ja moge tez dac subdomene z rajdowiec.pl np. tor.rajdowiec.pl czy jakos inaczej wtedy odchodzi koszt utrzymania domeny i serwera
Z tym to nie ma problemu, bo domena na pierwszy rok to 0 zł, a później jakieś 80zł, a serwer dostaniemy za free z inten.pl, bo już rozmawiałem, a chodzi o to, żeby nazwa strony była chwytliwa i łatwa do zapamiętania. Tylko musi ktoś ogarnąć to graficznie i w miarę aktualizować.
Auto: Opel
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 14:43
Na naszym forum stronę główna mamy zrobioną na WordPress-ie, bardzo prosta w obsłudze.
Możliwość korzystania z gotowych szablonów a samo dodawanie tematów i stron banalnie proste! Proponuje coś w tym stylu dla chętnych zapraszam do obejrzenia naszej strony głównej: