Jest to unikalna technologia ochrony - tuningu - regeneracji mechanizmów samochodowych podczas normalnej eksploatacji auta (bez demontażu i bez postoju) przy użyciu kompozytu PANTHER
Cytat:
cechuje wyjątkowa zdolność całkowitego odtwarzania pierwotnej geometrii
Cytat:
oraz umożliwia dalszą jazdę po awaryjnym wycieku oleju na dystansie nie mniejszym niż:
* silniki - 200 km
normalnie CZAD
ja pierwszy się piszę na jazdę próbną bez oleju w silniku na dystansie tylko 100km , tylko nigdzie się nie doczytałem czy jak coś nie pójdzie po myśli tego "krasomówcy" , który to pisał to sponsorują nowy silnik
Jezu , że też ludzie jeszcze w to wierzą , toż to lepszy kit niż konsorcja finansowe lub "piramidy".
Coprawda do niedawna (i chyba ciągle jest) był Militec , którego opis był prawie identyczny i użyłem tego czegoś ,i nie powiem , ale jakoś silniczek pracował inaczej , jednak nie był to jakiś szok tylko być może taki sam efekt co częstsza wymiana oleju silnikowego jakiegoś dobrego , ale te akurat teksty to przesada , bo jak kiedyś miałem starego Poldka, w którym każdy nastepny obrót wału był ryzykiem że coś wyjdzie bokiem , wchodził akurat Militec...uwiedziony reklamą (proszę się nie śmiać-byłem młody a to był HIT) wydałem połowe wartości kompletnego remontu silnika na buteleczkę tego panaceum i co...??? I tak...miałem silnik po remoncie ...zaraz po tym jak sobie go wyremontowałem dlatego , że na tym cudownym środku szlag mi trafił panewkę 3 km przed Krakowem .
Sumując koszt buteleczki i powrotu do Lublina z rozwalonym silnikiem wychodziło tyle , że poszedłbym do Polmozbytu i nabyłbym kompletnie nowiutki kompletny dół do poldka...przestałem wierzyć w kosmiczne technologie odkrywane przez lata i przez kolejne lata skrzetnie skrywane po to żeby teraz je właśnie na nowo odkryć.
Wiem...wiem ...mi sie silnik zatarł ,
Ale Chuckowi silnik w poldku nigdy by sie nie zatarł nawet bez oleju...ze strachu że dostanie kopa z półobrotu...
Trzeba zamykać bude , bo jak wszyscy to kupią to nie bedzie komu naprawiać aut