FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
regenerator metalo-ceramiczny
Autor Wiadomość
GELO 
drifter
AVE MOTOR

Auto: audi 100 2.0E
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 09:55   regenerator metalo-ceramiczny

Moze ktos mial stycznosc z takim czyms http://www.p52.com.pl/

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 21:42   

Cytat:
Jest to unikalna technologia ochrony - tuningu - regeneracji mechanizmów samochodowych podczas normalnej eksploatacji auta (bez demontażu i bez postoju) przy użyciu kompozytu PANTHER
:spoko: :spoko: :spoko:

Cytat:
cechuje wyjątkowa zdolność całkowitego odtwarzania pierwotnej geometrii
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cytat:
oraz umożliwia dalszą jazdę po awaryjnym wycieku oleju na dystansie nie mniejszym niż:

* silniki - 200 km

:haha: :haha: :haha:

normalnie CZAD
ja pierwszy się piszę na jazdę próbną bez oleju w silniku na dystansie tylko 100km , tylko nigdzie się nie doczytałem czy jak coś nie pójdzie po myśli tego "krasomówcy" , który to pisał to sponsorują nowy silnik :v :v :v

Jezu , że też ludzie jeszcze w to wierzą , toż to lepszy kit niż konsorcja finansowe lub "piramidy".

Coprawda do niedawna (i chyba ciągle jest) był Militec , którego opis był prawie identyczny i użyłem tego czegoś ,i nie powiem , ale jakoś silniczek pracował inaczej , jednak nie był to jakiś szok tylko być może taki sam efekt co częstsza wymiana oleju silnikowego jakiegoś dobrego , ale te akurat teksty to przesada , bo jak kiedyś miałem starego Poldka, w którym każdy nastepny obrót wału był ryzykiem że coś wyjdzie bokiem , wchodził akurat Militec...uwiedziony reklamą (proszę się nie śmiać-byłem młody a to był HIT) wydałem połowe wartości kompletnego remontu silnika na buteleczkę tego panaceum i co...??? I tak...miałem silnik po remoncie :mad: :mad: :mad: ...zaraz po tym jak sobie go wyremontowałem dlatego , że na tym cudownym środku szlag mi trafił panewkę 3 km przed Krakowem :mad: :mad: :mad: .
Sumując koszt buteleczki i powrotu do Lublina z rozwalonym silnikiem wychodziło tyle , że poszedłbym do Polmozbytu i nabyłbym kompletnie nowiutki kompletny dół do poldka...przestałem wierzyć w kosmiczne technologie odkrywane przez lata i przez kolejne lata skrzetnie skrywane po to żeby teraz je właśnie na nowo odkryć.

Wiem...wiem ...mi sie silnik zatarł ,
Ale Chuckowi silnik w poldku nigdy by sie nie zatarł nawet bez oleju...ze strachu że dostanie kopa z półobrotu...

Trzeba zamykać bude , bo jak wszyscy to kupią to nie bedzie komu naprawiać aut ;( ;( ;(

Odpowiedz do tematu