FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Reklamacja obuwia jak nie dać się zrobić ???? pilne!!!!!!!
Autor Wiadomość
Brzozka 
streetracer

Auto: Jetta & Octavia
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 13:56   

Daniel bylem w Twojej sprawie w tym sklepie i tam maja ocene rzeczoznawcy tylko czekaja az przyjdziesz...
a tak w ogole to marne szanse,zeby ktokolwiek uznal Ci ta reklamacje poniewaz buty sa bardzo zniszczone. latwiejbyloby, gdybys zareklamowal je zaraz po tym jak zaczelo sie cos z nimi dziac a nie po tym jak sie calkiem rozlecialy...

rafii 
Specjalista

Auto: Audi B4 TornadoRot
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 14:43   

nie martw sie daniel325. Wygrana jest po twojej stronie :spoko: - to oczywiste!
- tylko w tym karju tak juz jest,ze za swoim trzeba sie nachodzic!!! zawsze sie znajdzie jakis dup... tak jak szef tego sklepu ktoremu wydaje sie ze rozumy pozjadał!!!! idiota powalony.... :mad:
ja miałem juz doczynienia z reklamacja obuwia - przytrafilo mi sie to 3 razy - i nie miałem z tym problemu, musiałem sie jedynie naczekac na pare butów przy kazdej z reklamacji ok. 1 m-ca. Ale byłem troche w inne j sytuacji - bo sklep bez problemów przyją ł moja reklamacje. sprobowali by nie przyjac!!!!!
POWODZENIA!!!!!!!!!

daniel325 
pr0 killer
;)

Auto: z3 w częściach
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:02   

Brzozka napisał/a:
Daniel bylem w Twojej sprawie w tym sklepie i tam maja ocene rzeczoznawcy tylko czekaja az przyjdziesz...
a tak w ogole to marne szanse,zeby ktokolwiek uznal Ci ta reklamacje poniewaz buty sa bardzo zniszczone. latwiejbyloby, gdybys zareklamowal je zaraz po tym jak zaczelo sie cos z nimi dziac a nie po tym jak sie calkiem rozlecialy...

dzieki ze sie wstawiles ja bylem juz w tej sprawei u rzecznika spraw konsumenta i
-po pierwsze zalapalem sie jeden ostatni dzien przed uplywem pół roku co jest kluczowe w tej sprawie
-po drogie opinja tego rzeczoznawcy jest dla mnie niewiaząca poniewaz ty placisz rzeczoznawcy ty wymagasz wiec co mial napisac (tak twierdza w urzedzie spraw konsumenta)
-pismo które dostałem bylo napisane niezgodnie z prawem
-nie mam zamiaru do nich sie wybierac zostalem pouczony co i jak mam robic wyslalem im stosowne pismo pilnuje sie dat jezeli dostane odpowiedz mam sie zglosic z nia do rzecznika praw konsumenta bo chcialem sie go tylko poradzic ale on podioł juz jakies kroki jezeli odpowiedz mnie usatysfakcjonuje napisze w swoich dok. ze zakonczono postepowanie w innym przypadku bede musial kierowac sprawe do sondu z tego co on twierdzi jezeli buty warte sa 30-99zł bywa ruznie z roztrzygnieciem ale gdy buty skórzane o wartosci powyzej 2O0 zł rozpadaja sie w kluczowych 6 miesiacach na 99procent roztrzygniete bedzie to na moja kozysc
Brzozka napisał/a:
buty sa bardzo zniszczone. latwiejbyloby, gdybys zareklamowal je zaraz po tym jak zaczelo sie cos z nimi dziac a nie po tym jak sie calkiem rozlecialy...

-byty nie rozlecialy sie po 2 miesiacach a ja niechodzilem w nich pół roku po rozsypce tylko jak zorjetowalem sie ze odpadł obcas to je zanioslem w sklepie okazalo sie ze sa tez inne usterki (wiec nie weim co ci powiedziano ;) w sklepie bo jak sklepowa zapytała co ja w nich robilem ze sie tak rozpadly to w zartach powiedzialem ze uzywałem ich do pracy na budowie ;) I CHYBA POTRAKTOWAŁA TO POWAZNIE I STAD TEZ CHYBA TWOJE TWIERDZENIE ZE CHODZILEM W NICH DŁUGO PO AWAR... a na pytanie co chCe w zamian poprosilem o nowego mercedesa ALE O TYM JU CI CHYBA NIE MÓWIONO ;) )fakt jest taki ze to pierwszemoje buty ktore tak szybko sie rozpadly posiadam min 3 mary butów kupione u sąsiadów feralnego sklepu i chodze w nich w taki sam sposób jak w tych i mam je po 3 lata i nie mozna ich zniszczyc a to jest poprostu gówno WIEC NIECH NIE MOWIA MI GŁÓPOT
TAK CZY INACZEJ NIE ODPUSZCZE TRAKTUJE TO JAKO SPRAWE HONOROWĄ
dzieki za pomoc :)
Ostatnio zmieniony przez daniel325 Sro Maj 09, 2007 18:15, w całości zmieniany 1 raz  

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:11   

Daniel325,widziałem w ułęży te twoje buciki.Rzeczywiście troszkę wyciuchałeś je,jeśli to te,ale tylko troche pasty by wystarczyło,żeby wyglądały jak nowe.Dobrze powiedziałeś,przecież kupując te buty nie było napisane przeznaczenie,a mając kasę i kaprys mogłeś nawet w polu w nich robić lub gnój przeżucać. :haha: Trzymaj sie i pilnuj sprawy,bo to żarty żeby za tyle kasy po pół roku butów już nie było.

daniel325 
pr0 killer
;)

Auto: z3 w częściach
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:18   

RafiRud napisał/a:
Daniel325,widziałem w ułęży te twoje buciki.Rzeczywiście troszkę wyciuchałeś je,jeśli to te,ale tylko troche pasty by wystarczyło,żeby wyglądały jak nowe.Dobrze powiedziałeś,przecież kupując te buty nie było napisane przeznaczenie,a mając kasę i kaprys mogłeś nawet w polu w nich robić lub gnój przeżucać. :haha: Trzymaj sie i pilnuj sprawy,bo to żarty żeby za tyle kasy po pół roku butów już nie było.

w ułezy to bylem w tych co kupilem w olimpie u sasiadów maja min 3 lata gram w nich w piłe i nie moge zjechac bo to sa konkretne buty reklamowane oszczedzalem :) i lezaly w pudełku ;)

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:24   

daniel325 napisał/a:
RafiRud napisał/a:

w ułezy to bylem w tych co kupilem w olimpie u sasiadów maja min 3 lata gram w nich w piłe i nie moge zjechac bo to sa konkretne buty reklamowane oszczedzalem :) i lezaly w pudełku ;)

To tym bardziej lipa,muszą Ci uznać reklamacje.

Odpowiedz do tematu