Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 21:09
zobacz sobie czego Ci trzeba i szukaj albo w zamiennikach albo w orginale (niektore rzeczy to raczej tylko ORI) i sam wstaw sobie... dach masz szczelny i wg mnie to racze jakies trybiki plastikowe bo silniczki ciagna... w hanesco wstawiaja szybry a czy serwisuja?
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 21:37
Żeby zobaczyć czego mi trzeba to musze zdemontować całą podsufitke i wywalić szyber a nie chce tego robić żeby czegoś nie popsuć, prawdopodobnie jest zerwana linka lub jakiś tryb się wyrobił bo szyber ciągnie tylko jedną strone ale nie można go otworzyć
zobacz sobie czego Ci trzeba i szukaj albo w zamiennikach albo w orginale (niektore rzeczy to raczej tylko ORI) i sam wstaw sobie... dach masz szczelny i wg mnie to racze jakies trybiki plastikowe bo silniczki ciagna... w hanesco wstawiaja szybry a czy serwisuja?
Żaden szyber nie jest szczelny, wokół dachu masz takie ryninenki i od nich odchodzące gumowe rurki których zadaniem jest pozbywanie się wody z ów ryninek, jak wilgotnieje Ci podsufitka wystarczy mięciutkim drucikiem przepchać rure i będzie banglać.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 09:13
MACIOR napisał/a:
Jaqub napisał/a:
Żaden szyber nie jest szczelny, wokół dachu masz takie ryninenki i od nich odchodzące gumowe rurki których zadaniem jest pozbywanie się wody z ów ryninek, jak wilgotnieje Ci podsufitka wystarczy mięciutkim drucikiem przepchać rure i będzie banglać.
wiem o tym w cabrio tez sa takie rynienki ale chodzilo mi ze u Pawla nie leje sie woda do srodka wiec jest "szczelny" a jedyna lipa to ze nie otwiera mu sie tak jak trzeba... i wg mnie to tak jak napisal wyzej jakis tryb sie wytarl lub przeskoczyl.... ale spox koniec OT napiszcie lepiej gdzie mu to naprawia!!! na 100% zrobili by Ci to w BRJ... mozesz podjechac i spytac ile by chcieli ew. zadzwon...