Witam! Mam audi a6 o silniku jak w temacie. Moglby mi ktos doradzic w jakim zakladzie w Lublinie mozna zalozyc instalacje gazowa ktora bedzie dobrze wspolpracowala?
swiko, nie zakładaj tylko byle czego, bo tutaj oszczędność się nie zwróci. Pamiętaj o regularnych regulacjach i wymianach, a będziesz pomykać za grosze
dzieki za odpowiedzi. Szukalem na forum ale nic szczegolnego i konkretnego nie znalazlem. Badziewia za grosze nie chce zakladac, dlatego szukam info o dobrych gazownikach(zakladach) w ktorych bedzie dobra instalacja
instalacja może byc dobra ale i tak będa problemy wszystko przez nasz gaz, wszystko sie przez niego zapycha jak chcesz żeby sie zaczeły problemy z autem to montuj smiało ja nie polecam sam kiedys miałem instalacje gazową i powiedziałem nigdy wiecej zrobiłem na tym 130 tyś i podziekowałem za współprace z lpg wywaliłem wszystko jeżdze na pb
nie kazdy lubi gaz bo byc moze ma z nim zwiazene jakies niemile wspomnienia. Chcialbym zalozyc i sam to ocenic. Moze akurat mi bedzie sluzyl dobrze
Tak jak czytalem to instalacja BRC jest dobra. Nie wiecie czy na firlejowskiej(zavoli) ja zakladaja?
instalacja może byc dobra ale i tak będa problemy wszystko przez nasz gaz, wszystko sie przez niego zapycha jak chcesz żeby sie zaczeły problemy z autem to montuj smiało ja nie polecam sam kiedys miałem instalacje gazową i powiedziałem nigdy wiecej zrobiłem na tym 130 tyś i podziekowałem za współprace z lpg wywaliłem wszystko jeżdze na pb
jak sie tankuje siusiak wie gdzie to tak sie ma...
jak sie tankuje siusiak wie gdzie to tak sie ma...
koleszko ale o czym ty piszesz myślisz że ja pisze na przykładzie jednego auta dla przykładu moge podać , audi V8 4.2 instalacja za 8 kafli plus dopłata ekstra za japońskie wtryski niby lepsze dwa razy wiecej filtrów niż producent przewidział i tankowane na markowych stacjach i po jakimś czasie auto stało na rowerowej żeby zrobić bez awaryjnie 3000 tys km na gazie za granicą taki był finał tej impprezy z lpg ,nie wspomne o kilku innych znajomych co mają zamontowane sekwencje i problemy z nimi... a gazownicy się cieszą bo jak nie ma kasy z montarzu to na serwis jest robota zawsze
po drugie synku nie ucz ojca dzieci robić miałem różne samochody z różnymi instalacjami ogólnie LPG w samochodach mamy juz ponad 10 lat i nauczyłem sie wiele...
ważna jest jakość gazu nie instalacja... tylko trzeba o nią dbać...
euromax napisał/a:
audi V8 4.2 instalacja za 8 kafli plus dopłata ekstra za japońskie wtryski niby lepsze dwa razy wiecej filtrów niż producent przewidział i tankowane na markowych stacjach i po jakimś czasie auto stało na rowerowej żeby zrobić bez awaryjnie 3000 tys km na gazie za granicą taki był finał tej impprezy z lpg
to za 8 kafli trzeba se było jakiegoś TD kupić...
wtryski możesz mieć nawet i złote diamentami wysadzane i piiiii ci to pomoże jeśli bedziesz tankował gówniany LPG... to że tankujesz na markowych stacjach to nie znaczy że bedziesz miał dobry gaz...
widzisz ja mam u siebie w A6 instalke za 2k odpalam go na Pb i gaszę na Pb, tankuję na orlenie lub shellu wymieniam w terminie przewody świece i jak do tej pory samochód jeździ na LPG bezawaryjnie...